Coastline 2020-2021

Coastline 2020-2021 on nyt työn alla ja se ilmestyy ensi vuoden keväällä. Coastline-sopimuslinkki on suljettu ja Morgan Digital on aloittanut Coastline-artikkeleiden sopimisen ja kirjoittamisen. Jos haluatte vielä mukaan ensi keväänä ilmestyvään Coastlineen, olkaa yhteydessä Mia Brännbackaan (050 309 2331 tai mia.brannbacka [at] kauppakamari.fi) niin teemme parhaamme toteuttaaksemme toiveenne.

Coastline on korkealaatuinen julkaisu , joka on vakiinnuttanut asemansa alueen yrityselämän markkinointikanavana, ja sitä käytetään niin kansainvälisessä markkinoinnissa kuin kotimaassa edistämässä alueen tunnettuutta.

Paperilehden lisäksi Coastline ilmestyy verkkolehtenä, joka löytyy omasta osoitteestaan coastline.fi. Artikkeleiden jakaminen verkkolehdestä vaikka yrityksen sosiaalisen median kanavissa tai muussa sähköisessä materiaalissa on helppoa ja vaivatonta.

Jokainen yritys esitellään tyylikkäässä, ammattilaisten tekemässä, englanninkielisessä artikkelissa. Yritysartikkeleiden lisäksi julkaisussa on monipuolinen lukupaketti Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan yrityselämästä, mielenkiintoisista henkilöistä ja ajankohtaisista ilmiöistä.

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN