Kamarin luottamushenkilöille: Tervetuloa valiokuntatyöhön!

Pohjanmaan kauppakamarin kymmenessä valiokunnassa toimii pari sataa luottamushenkilöä. Luottamushenkilöt ovat asiantuntijoita, jotka rikastuttavat omalla osaamisellaan ja näkemyksillään alueemme elinkeinoelämää. He varmistavat myös sen, että kauppakamari on aidosti yritysten asialla.

Jäsenyys kauppakamarin valiokunnassa tarkoittaa, että olet avainpaikalla. Kauppakamarin valiokunta on oiva näköalapaikka alueemme elinkeinoelämään. Se on verkosto, jossa luodaan uusia liikesuhteita ja saadaan vertaistukea – myös moni uusi bisnesidea on lähtenyt liikkeelle valiokunnan kokouksesta.

Valiokuntatyö ei ole ainoastaan vaikuttamista, vaan se on myös itsensä kehittämistä. Valiokuntatyö on verkostoitumista ja osaamispääoman kasvattamista yhdessä. Verkostosta eniten hyötyvät ne, jotka myös antavat siihen eniten.

Järjestämme nyt erityisesti kaikille uusille luottamushenkilöille tarkoitetun webinaarin – toki tervetulleita ovat kaikki vanhatkin valiokuntalaiset. Webinaarissa käydään läpi kauppakamarin toiminnan tavoitteita vuodelle 2023 sekä käytännön asioita valiokuntatyöhön liittyen. Webinaarissa tapaat myös muita valiokuntalaisia!

Ohjelma:

Tervetuloa
Janne Ylinen, Kokkolan HalpaHallin toimitusohtaja, Pohjanmaan kauppakamarin puheenjohtaja

Pohjanmaan kauppakamarin strategia 2023-2025 ja toimintasuunnitelma 2023
Paula Erkkilä, Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja

Valiokuntatyöskentely käytännössä
Paula Erkkilä, Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja
Mikael Hallbäck, Pohjanmaan kauppakamarin johtaja
Mia Brännbacka, Pohjanmaan kauppakamarin viestintäpäällikkö
Maijastiina Jokitalo, Pohjanmaan kauppakamarin koulutus- ja yhteyspäällikkö

    Etunimi* Sukunimi* Yritys* Puhelin* Sähköposti* Erityisruokavalio Muuta

    Vaikuta ja verkostoidu

    – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN