Kauppakamariaamiainen: Strateginen uudistuminen

Toimintaympäristön jatkuva muutos edellyttää organisaatioilta strategista ketteryyttä ja uudistumista. Työn tekemisen muuttuvat tavat ja muodot sekä kehittyvä johtaminen edellyttävät uudenlaisia kyvykkyyksiä.

Pohjanmaan kauppakamari järjestää aamiaistilaisuuden yhdessä Hanken & SSE Executive Educationin kanssa strategisesta uudistumisesta. Tällä aamiaisella kasvatat ymmärrystäsi ja valmiuksiasi vastata liiketoimintaympäristön muutoksiin.

Tilaisuudessa kuulet mm.:

  • Toimintaympäristön jatkuva muutos: Miten tunnistaa ja reagoida nopeasti muuttuviin tekijöihin?
  • Strateginen ketteryys: Miten rakentaa organisaatio, joka pystyy sopeutumaan muutoksiin tehokkaasti?
  • Uudenlaiset kyvykkyydet: Millaisia taitoja ja resursseja tarvitaan menestyksekkääseen uudistumiseen?
  • Johtaminen muuttuvassa maailmassa: Miten kehittyvä johtaminen tukee organisaation muutosta ja kasvua?

Puhujana tilaisuudessa on Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtaja, luova inspiroija ja draiveri Marc Hinnenberg. Marc on työskennellyt viimeisen vuosikymmenen strategian kehittämisen ja sen toteuttamisen parissa. Hänellä on intohimo luoda kaupallista menestystä, vaikuttavuutta ja kannattavuutta asiakasymmärryksen, asiakaskokemuksen ja tarkoituksen kautta. Ennen Hanken & SSE:tä Marc on työskennellyt yli kymmenen vuotta rahoitusalalla ja liikkeenjohdon konsultoinnissa. Hänellä on laaja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta eri toimialoilta sekä myös voittoa tavoittelemattomilta järjestöiltä. Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtajana, ohjelmajohtajana, yritysneuvojana ja alullepanijana Marc on erikoistunut strategiatyöhön ja -toteutukseen, muutosjohtamiseen sekä asiakkaiden tarpeisiin räätälöityyn organisaation kehittämiseen.

Tule mukaan oppimaan, verkostoitumaan ja saamaan inspiraatiota strategiseen ketteryyteen ja organisaation uudistumiseen!

    Etunimi* Sukunimi* Yritys* Puhelin* Sähköposti* Erityisruokavalio Muuta

    Vaikuta ja verkostoidu

    – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN