Pohjanmaan Kasvupolku

Pohjanmaan Kasvupolku tarjoaa sparrausta yrityksesi kasvun hallintaan, liittyypä haasteesi sitten tiimin rakentamiseen, strategiaan, johtamiseen tai kansainvälistymiseen.

Kasvupolku® on kahden tapahtumapäivän kokonaisuus. Kasvupolun tapahtumapäivissä yritykset ja sparraajat kohtaavat – fyysisesti tai etänä (lue Kasvu Openin toimitusjohtajan Jaana Seppälän viesti koronaepidemian aiheuttamista muutoksista tämän sivun alareunasta). Yhden tapahtumapäivän aikana yritykset tapaavat 3-5 sparraajaa. Jokainen yritys tapaa yhden sparraajan kerrallaan 45 minuutin mittaisessa henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa tapaamisessa. Jokaiselle Kasvupolulle hyväksytylle yritykselle valitaan heidän tarpeisiinsa sopivat sparraajat yrityksen kasvusuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

Pohjanmaan Kasvupolulle valitaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa pohjalaista tai keskipohjalaista yritystä.

Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki kasvunnälkäiset alueen yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Kasvupolun kumppanit toivovat kuitenkin näkevänsä Kasvupolulla erityisesti yrityksiä, jotka työllistävät jo yli 15 henkilöä ja tarvitsevat sparrausta erityisesti kasvun hallintaan. Yritysten haasteet voivat liittyä tiimin rakentamiseen, strategiaan, johtamiseen tai kansainvälistymiseen.

Lue lisää Pohjanmaan Kasvupolusta ja hae mukaan viimeistään 7.4. (hakemuslomake sivun alalaidassa)

KASVU OPEN 19.3.2020

Kumppanimme, elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja

Kasvu Open on aina ollut olemassa yrityksiä varten. Niin nytkin. Toteutamme kaikki sovitut sparrauspäivät tämän kevään, ja vuoden osalta. Tämän hetkisen tiedon valossa, kaikki sparrauspäivät toteutetaan reaaliaikaisesti etäyhteyksien avulla huhtikuun loppuun asti. Näin osallistuminen on turvallista.

Reaaliaikaisten tapahtumien lisäksi meillä on käytössä digitaalinen alusta Howspace. Yritysten tarpeisiin vastaava Kasvu Openin Howspace-yhteisö mahdollistaa yrityksille, kumppaneille ja sparraajille paljon uusia asioita. Howspace-yhteisössä saat esimerkiksi tukea ja ajatuksia kaikilta Kasvu Openissa mukana olevilta sparraajilta ja yrityksiltä. Omien ajatusten ja kiperimpien kysymysten kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Tilanteessa, joka vallitsee, olemme saaneet vahvan viestin Kasvu Open -verkoston sparraajilta. He ovat edelleen tiukasti mukana auttamassa yrityksiä omaan osaamisensa, verkostoonsa ja kokemukseensa nojaten.

Tärkeintä on se, että et jää yksin. Kasvu Open on se paikka, jossa on mahdollista pallotella toisten kanssa -niin yritysten kuin asiantuntijoiden – niitä itselle tärkeimpiä kysymyksiä, ja saada oman laatikon ulkopuolelta näkemystä siihen, miten tilanteen voisi parhaalla mahdollisella tavalla ratkaista.

Älä jää yksin, pysytään yhdessä.

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN