Pohjanmaan Kasvupolku

Pohjanmaan Kasvupolku tarjoaa sparrausta yrityksesi kasvun hallintaan, liittyypä haasteesi sitten tiimin rakentamiseen, strategiaan, johtamiseen tai kansainvälistymiseen.

Kasvupolulle valitaan 10 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa, alueelta ponnistavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta sparrausta Suomen liike-elämän asiantuntijoilta. Nämä kokeneet Myllärit auttavat yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja.

Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki kasvunnälkäiset alueen yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Kasvupolun kumppanit toivovat kuitenkin näkevänsä Kasvupolulla erityisesti yrityksiä, jotka työllistävät jo yli 15 henkilöä ja tarvitsevat sparrausta erityisesti kasvun hallintaan. Yritysten haasteet voivat liittyä tiimin rakentamiseen, strategiaan, johtamiseen tai kansainvälistymiseen.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Se on kansanliike, joka tuo kasvun kaikkien ulottuville. Se valjastaa maan parhaat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – maksutta.

Lue lisää Kasvupolusta

Hae mukaan viimeistään 7.4.

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN