Kauppakamarin naisten aamu: Skumppaa ja konfliktinhallintaa

Kauppakamareilla on tärkeä rooli yritysten hallitusosaamisen kehittämisessä. Osa tätä työtä on tukea naisten etenemistä yritysten johto- ja hallitustehtäviin itsesääntelyn avulla.

Pohjanmaan kauppakamarin jäsenyritysten ja -organisaatioiden naisille suunnatut Ladies only -tilaisuudet saavat vihdoin jatkoa. Näiden tilaisuuksien tavoitteena on kannustaa ja vauhdittaa naisia yritysten hallitustehtäviin. Tilaisuuksissa annetaan teemaan liittyvää tietoa, vinkkejä miten löytää kanavia hallituksiin sekä työkaluja ja sparrausta oman osaamisen kehittämiseen.

Tällä kertaa keskustelua tulee alustamaan Annika Tidström. Annika kertoo, miten kohdata ja käsitellä konflikteja ja muita haastavia tilanteita. Mielenkiintoisen alustuksen ja keskustelun ohella verkostoidut muiden johtavassa asemassa tai hallitustyöskentelyssä mukana olevien tai siitä kiinnostuneiden naisten kanssa.

Annika Tidström on Vaasan yliopiston Seinäjoen yliopistokeskuksen liiketalouden, erityisesti yrittäjyyden professori, joka on urallaan perehtynyt yritysten väliseen kilpailuun ja yhteistyöhön yritysverkostoissa, konflikteihin sekä strategiaan liittyviin kysymyksiin.

Ohjelma

8.30 Tarjolla skumppaa ja aamiaista

9.00 Miten kohdata ja hoitaa konflikteja
Annika Tidström, Vaasan yliopisto

Keskustelua ja verkostoitumista

10.00 Tilaisuus päättyy

Kevään Kauppakamarin naisten aamu
järjestetään Kokkolassa
naistenpäivänä 8.3.2022 klo 8.30-10.00
Merkitse jo nyt kalenteriisi!

    Etunimi* Sukunimi* Yritys* Puhelin* Sähköposti* Erityisruokavalio Muuta

    Vaikuta ja verkostoidu

    – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN