Skumppaa ja skagenia – Ladies only

Kauppakamareilla on tärkeä rooli yritysten hallitusosaamisen kehittämisessä. Osa tätä työtä on tukea naisten etenemistä yritysten johto- ja hallitustehtäviin itsesääntelyn avulla.

Pohjanmaan kauppakamarin jäsenyritysten ja -organisaatioiden naisille suunnatut Ladies only -tilaisuudet saavat jatkoa. Näiden tilaisuuksien tavoitteena on kannustaa ja vauhdittaa naisia yritysten hallitustehtäviin. Tilaisuuksissa annetaan teemaan liittyvää tietoa, vinkkejä miten löytää kanavia hallituksiin sekä työkaluja ja sparrausta oman osaamisen kehittämiseen.

Tällä kertaa keskustelua tulee alustamaan Sakari Nokela, joka kertoo tuoreen pro gradu -tutkielmansa tuloksista. Tutkielman aiheena on naisjohtajien kohtaamat stereotypiat, ennakkoasenteet ja syrjintä. Tutkielmaa varten Nokela on haastatellut naisjohtajia Pohjanmaan kauppakamarin alueelta.  Mielenkiintoisen alustuksen ja keskustelun ohella verkostoidut muiden johtavassa asemassa tai hallitustyöskentelyssä mukana olevien tai niistä kiinnostuneiden naisten kanssa.

Ohjelma

8.30 Tarjolla skumppaa ja skagenia

9.00 Kummajaiset yritysten johdossa: Käsityksiä naisjohtajien kohtaamista stereotypioista, ennakkoasenteista ja syrjinnästä
Sakari Nokela, Vaasan yliopisto

Keskustelua ja verkostoitumista

10.00 Tilaisuus päättyy

Syksyn Ladies only -tilaisuus
järjestetään Vaasassa 2.10.2020 klo 8.30-10.00
Merkitse jo nyt kalenteriisi!

Etunimi* Sukunimi* Yritys* Puhelin* Sähköposti* Erityisruokavalio Muuta

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN