Digiloikkaaja

Pohjanmaan kauppakamari valitsee vuosittain Digiloikkaajan. Palkinnon saaja voi olla yritys tai yhteisö, joka on ottanut liiketoiminnassaan onnistuneen digiloikan. Palkittava on lisännyt toimintansa tehokkuutta digitalisoimalla sitä, kehittänyt uutta digitaalista liiketoimintaa tai luonut kilpailuetua hyödyntämällä digitaalisia työkaluja.

Digiloikkaaja-kilpailun tarkoituksena on tuoda esiin digitalisaation merkitys liiketoiminnalle sekä innoittaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaatiota toimialaan ja kokoon katsomatta. Lisäksi kilpailulla pyritään nostamaan esiin ICT-alan osaamista kauppakamarin alueella sekä edistämään alan kehittymistä ja lisäämään sen vetovoimaa.

Digiloikkaajan valitsee Pohjanmaan kauppakamarin ICT-valiokunta. Voittaja saa palkinnoksi kiertopalkinnon ja kunniakirjan sekä näkyvyyttä kauppakamarin medioissa.

SÄÄNNÖT

Kilpailuun voidaan ehdottaa yrityksiä tai yhteisöjä, jotka ovat:

  • lisänneet toimintansa tehokkuutta digitalisoimalla toimintaansa,
  • kehittäneet uutta digitaalista liiketoimintaa tai
  • luoneet merkittävää kilpailuetua hyödyntämällä digitaalisia työkaluja.

Ehdokkaita voi esittää tai itse ehdokkaaksi asettua mikä tahansa yritys Pohjanmaalta tai Keski-Pohjanmaalta.

Digiloikkaajan hakuaika on marraskuussa ja vuoden Digiloikkaaja valitaan ICT-valiokunnan joulukuun kokouksessa.

Vuoden 2020 Digiloikkaaja-palkinto on myönnetty Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueiden kaikille opettajille kaikilta koulutusasteilta. Palkinnon vastaanotti kaikkien opettajien puolesta OAJ Pohjanmaa, jota edustivat Kari Nieminen ja Anne Kärki.

Lue vuoden 2020 palkintoa koskeva tiedote.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN