Eat Out

Eat Out 2021 on päättynyt.

 

 

Jo neljättä kertaa järjestettävä Eat Out -ravintolatapahtuma keskittyy tänä vuonna patistamaan asiakasvirrat taas liikkeelle. Ideana on houkutella väkeä nauttimaan ravintoloiden hyvästä ruoasta ja palvelusta. Kampanja on jälleen lähes koko kesän mittainen alkaen 28.6. ja päättyen 31.7.

Ravintoloilta ei edellytetä erityisiä kampanjahintaisia annoksia – pääasia on saada ihmiset liikkeelle ja auttaa ravintoloita saamaan asiakasvirtaa. Toki ravintolat saavat mielellään tarjota Eat Out -kampanja-annoksia, ihmiset niitä varmasti kyselevät. Ravintolat ja kahvilat voivat kertoa omista tarjouksistaan ja tempauksistaan tapahtuman Facebook-sivuilta, josta asiakkat ne helposti löytävät.

Tapahtuman järjestävä Pohjanmaan kauppakamarin palveluvaliokunta on helpottanut ravintoloiden löytämistä myös kokoamalla koko seudun ravintolat karttanäkymään, josta löytyvät seudun kaikki 130 ravintolaa.

Osana kampanjaa palkitaan taas seudun viihtyisin terassi. Viime vuonna palkittiin Café Bryggan Öjasta, ja nyt pokaali jatkaa matkaansa seuraavaan kohteeseen. Valinta tehdään verkossa tapahtuvan yleisöäänestyksen ja tuomariston yhteisvalintana ja voittajaterassi on selvillä elokuun ensimmäisellä viikolla. Linkki äänestykseen julkaistaan täällä ja kampanjan Facebook-sivulla lähipäivinä.

Ravintola, kahvila!
  • Kampanjaan osallistuminen on teille maksutonta.
  • Lataa kampanjan logo täältä.
  • Julkaise aktiivisesti tarjouksia, päivän annoksia jne. Facebook-sivustolla: https://www.facebook.com/eatoutweekend/
  • Kannusta asiakkaitanne äänestämään viihtyisintä terassia täällä viimeistään 31.7.2021.

 

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN