Koulutus- ja yhteyspäällikkö kauppakamariin

Haluatko olla mukana kehittämässä yritysten osaamista? Koetko tärkeänä, että voit työlläsi vaikuttaa elinkeinoelämän kehittämiseen, menestykseen ja koko vientirannikon hyvinvointiin?

Vahvistamme nyt kauppakamarin tiimiä ja haemme joukkoomme koulutus- ja yhteyspäällikköä. Toimit kauppakamarialueen ja sen elinkeinoelämän osaamisen kehittämisen parissa vastaten kauppakamarin koulutuksen suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja yritysasiakkaista. Kauppakamarin koulutuksiin osallistuu vuosittain yli tuhat eri alojen asiantuntijaa, ja meille on tärkeää jättää osallistujillemme onnistunut koulutuskokemus.

Koulutus- ja yhteyspäällikkönä

  • vastaat kauppakamarin koulutustoiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä.
  • vastaat koulutuksen monikanavaisesta ja oivaltavasta markkinoinnista ja viestinnästä.
  • osallistut aktiivisesti yritysyhteistyöhön ammentaen sieltä ideoita toiminnan kehittämiseen.
  • vastaat koulutustoiminnan talouden ja tuloksen seurannasta.
  • osallistut kauppakamarin tilaisuuksien ideointiin ja toteutukseen sekä toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä menestyäksesi olet työskentelyotteeltasi myynnillinen: innostut tavoitteista ja tartut rohkeasti toimeen. Työskennellessäsi päivittäin yritysrajapinnassa koet tärkeänä laadukkaan asiakaskokemuksen. Pääset hyödyntämään ja kehittämään ammatillista osaamistasi osana kansallista ja kansainvälistä kauppakamariverkostoa ja verkostoitumaan kauppakamarialueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Teet työtä persoonallasi, ja lähestyttävyys ja vuorovaikutustaidot ovat meille tärkeitä.

Ymmärrät, hallitset ja osaat organisoida isoja asiakokonaisuuksia. Osaat priorisoida työtehtäviä, sinulla on ideointikykyä sekä rohkeutta esiintyä ja esittää ideoita. Olet tottunut tuottamaan markkinoinnillisia tekstejä digitaalisiin kanaviin ja taidat myös sosiaalisen median. Työssäsi sinua tukee kauppakamarin tiimi. Lisäksi tukenasi ovat kollegat kauppakamareissa eri puolilla Suomea. Saat käyttöösi ajanmukaisen crm-järjestelmän, eikä sormesi mene suuhun tietotekniikan kanssa. Toimit myös oman työsi sihteerinä ja dokumentoijana; työhösi sisältyy myös rutiineja.

Toivomme sinulta

  • kokemusta koulutustoiminnasta ja yritysten kanssa toimimisesta.
  • asiakaspalvelu- ja markkinointihenkisyyttä.
  • itseohjautuvuutta, luovaa ajattelua ja ongelmaratkaisukykyä.
  • yhteistyökykyä ja halukkuutta toteuttaa ja kehittää koulutusta yhdessä kouluttajien ja yritysten kanssa.

Teemme tiimissä sujuvasti yhteistyötä, joten arvostamme halua tukea muita. Toimintamme on usein hektistä, joten tarvitset kykyä sietää keskeneräisiä tehtäviä, ja taitoa pitää useita palloja ilmassa samanaikaisesti. Kauppakamarialueen elinkeinoelämän tuntemus edesauttaa työssä menestymistä. Työkielemme ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista monipuolisin eduin tarjoamalla ePassin sekä laajat itsensä kehittämisen mahdollisuudet sekä laadukkaat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan työkykyvakuutuksen. Henkilöstön tyytyväisyyttä mitataan säännöllisesti.

Toimistomme Pietarsaaressa, Kokkolassa ja Vaasassa tarjoavat sinulle mahdollisuuden sijoittua sujuvasti toiminta-alueellamme. Lisäksi etätyömahdollisuutemme ovat joustavat. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyi 18.9.2022.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Paula Erkkilä, 044 781 0704. Soittoajat 1. ja 5.9. klo 8-16.
Teknisissä ongelmissa auttaa viestintäpäällikkö Mia Brännbacka, 050 309 2331.

 

Pohjanmaan kauppakamari on osa valtakunnallista ja maailmanlaajuista kauppakamariverkostoa. Tärkeimpänä tehtävänämme on edistää yritysten toimintaa ja kasvua toiminta-alueellamme Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Kauppakamarin vaikuttamistyön keskiössä ovat osaavan työvoiman saatavuus, alueen vetovoima ja toimiva infrastruktuuri. Toimimme yli tuhannen jäsenyritysten äänitorvena yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. Kauppakamarin palvelutoiminta muodostuu koulutuksesta, verkostoitumistilaisuuksista, asiantuntijaneuvonnasta sekä tiedontuotannosta ja selvityksistä.

Kauppakamarin jäsenyritysten toimintaa leimaa kansainvälisyys, sillä useat niistä toimivat globaalisti ja rakentavat Suomea vahvalla viennillään ja kansainvälisellä liiketoiminnallaan.

Toimialueellaan kauppakamarilla on kolme toimistoa: Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Vaasassa. Henkilökuntaa on seitsemän, ja lisäksi kauppakamarin jäsenistöstä muodostuvissa luottamuselimissä toimii yli 200 henkilöä.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN