Distanskurs: Presentationsteknik – Nå ut med ditt budskap

Hur många presentationer har du lyssnat på utan att efteråt komma ihåg vad det handlade om eller där du nästan somnat av att lyssna på presentationen? De flesta svarar ”alltför många”! Den här kurser hjälper dig med att nå ut med ditt budskap på ett pedagogiskt och tydlig sätt och med korrekt användning av tekniska hjälpmedel.

Du får bl a lära dig:

 • Varför man ska använda ett presentationsprogram (t ex Powerpoint) när man vill förmedla ett budskap som åhörarna ska minnas efteråt
 • Hur man skapar en presentation (i valfritt presentationsprogram) som förstärker ditt budskap
 • Tips på hur man levererar en bra presentation när man är i samma lokal som åhörarna
 • Tips på vad man behöver tänka på när man håller en presentation digitalt, t ex via Teams

Det finns massor med missuppfattningar om Powerpoint och hur det ska användas. Den här halvdagen får du lära dig mängder med tips och trix om hur man skapar en bra presentation och du steg för steg se vad som förstärker ditt budskap respektive vad som gör att budskapet drunknar, d v s vad man ska undvika att göra. Konkreta övningar varvas med genomgångar, alla med målet att du ska bli ännu bättre på att få ut ditt budskap till dina åhörare.

De vanligaste kommentarerna från tidigare deltagare är: ”Wow, vilken energi!”, ”Det har jag aldrig tänkt på trots att jag hållit många presentationer!” samt ”Nu ska jag gå tillbaka till jobbet och ändra mina presentationer!”

Målgrupp: Alla som behöver förmedla ett budskap till andra, t ex chefer, mellanchefer, säljare, lärare och alla andra yrkesroller som regelbundet behöver förmedla sitt budskap till andra. Inga förkunskaper krävs.

Bindande anmälan!

  Etunimi* Sukunimi* Yritys* Puhelin* Sähköposti*
  Laskutusosoite*
  Laskulla näkyvä viite, tilausnumero tms
  Erityisruokavalio Muuta

  Vaikuta ja verkostoidu

  – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN