Etäkoulutus: Ennaltaehkäise ja hallitse sopimusriitoja

COVID-19 -tilanteen eskaloimien liike-elämän sopimusvastuiden hallinta ja sopimusriitojen ratkaiseminen mahdollisimman tehokkaasti

COVID-19 -tilanteen johdosta eskaloituneet ongelmat sopimussuhteissa voivat tulla kalliiksi ja ne vievät aikaa yrityksen varsinaiselta liiketoiminnalta. Ennakointi ja oikea-aikainen reagointi sen sijaan minimoivat konflikteja ja mahdollisen riidan kustannuksia sekä nopeuttavat ongelmanratkaisua. Tässä koulutuksessa tarkastellaan, kuinka ennakoida ja hallita konflikteja sopimussuhteissa agendan mukaisesti.

Ohjelma

Sopimusehtojen laadintaa ja päivitystarpeet COVID-19 -näkökulmasta:
• Minkälaiset sopimusehdot (erityisesti force majeure – ja hardship-ehdot) voivat keventää sopimusvastuita taikka vapauttaa vastuista, jos COVID-19 estää tai vaikeuttaa sopimuksen suorittamista.

Kuinka näihin ehtoihin vedotaan mahdollisimman tehokkaasti:
• Mitä seikkoja ottaa huomioon kansallisessa ja kansainvälisessä liiketoiminnassa, jos suorituseste omassa tai sopimuskumppanin toiminnassa vie kohti erimielisyyttä tai oikeudenkäyntiä.

Kuinka COVID-19 vaikuttaa liike-elämän riidanratkaisuun ja kuinka sopimuksilla voidaan vaikuttaa asiaan:
• Minkälaisin keinoin ja sopimusehdoin nopeutetaan ratkaisun saatavuutta niin kansallisessa kuin kansainvälisessäkin sopimusriidassa, kun neuvottelemalla ei enää päästä eteenpäin ja aika on rahaa.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse osallistumislinkin webinaariin ennen koulutusta, webinaaripäivänä klo 12.00 mennessä. Linkistä voi liittyä webinaariin joko selaimen tai Teams-sovelluksen kautta. Webinaariin liittyminen ei vaadi sisäänkirjautumista. Varmistathan, että mikkisi ja kaiuttimesi ovat kunnossa ennen tilaisuuden alkua. Muista pitää mikki ja kamera suljettuina, kun et ole äänessä. Mikäli et ole saanut linkkiä webinaaripäivänä klo 12.00 mennessä, tarkistathan myös roskapostisi.

Ilmoittaudu etäkoulutukseen tästä.

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN