Etäkoulutus: Paranna vuorovaikutusta – hyödynnä digitaalista kehonkieltä

Arvioidaan, että 60–70 % vuorovaikutuksesta ja tiimityön viestinnästä käydään jo tänään digitaalisissa kanavissa. Mitä meille ja vuorovaikutuksellemme tapahtuu, kun suurin osa kommunikaatiosta käydäänkin teknologian välityksellä tavalla tai toisella?

Digitaalisessa työympäristössä meille luontainen ja tuttu kehonkieli harvoin toimii sellaisenaan. Hyvä vuorovaikutus vaatii ymmärrystä ja uudenlaisia keinoja, kun etäisyys ja digitaalisuus astuvat kuvaan mukaan.

Webinaarissa käsitellään ns. digitaalista kehonkieltä etäkokouksissa ja digitaalisessa työympäristössä. Webinaarista saat mukaasi tietoa, ideoita, vinkkejä, joita voit hyödyntää suoraan omissa etäkohtaamisissa sujuvoittamaan, rikastamaan ja selkeyttämään kommunikaatiota.

Teemat, joita käsitellään:

 • Kehonkielen merkitys viestinnässä ja kehonkielen erityispiirteet digitaalisessa työympäristössä
 • Tunnista ja tiedosta oma digitaalinen kehonkielesi
 • Vältä väärinymmärrykset ja tulkintojen sudenkuopat
 • Sanattoman viestinnän vaikutus kirjallisessa viestinnässä
 • Konkreettisia vinkkejä kehonkielen kehittämiseen etäkohtaamisissa
 • Koulutukseen sisältyy aktivointia, pohdintatehtäviä, pienryhmätyöskentelyä

Valmentaja

Kati Lanu, Timanttia Consulting Oy, on työyhteisövalmentaja, etäjohtamisen asiantuntija, työnohjaaja (STOry), fasilitoija ja KTM. Kati työskentelee mielellään erityisesti valmentavan johtamisen, vuorovaikutuksen, tiimi- ja yhteistyön, sekä itseohjautuvuuden valmentamisen ja kehittämisen parissa. Työssään hän ammentaa pitkästä ja monipuolisesta kokemuksestaan tiimi- ja asiantuntijaorganisaatioiden johdossa ja konsultoinnissa, mm. strategia- ja konseptikehityksessä sekä muutosten suunnittelussa ja läpiviennissä. Etätyö ja hajautettujen tiimien johtaminen ovat tuttuja monien vuosien ajalta.

Peruutusehdot

  Etunimi* Sukunimi* Yritys* Puhelin* Sähköposti*
  Laskutusosoite*
  Laskulla näkyvä viite, tilausnumero tms
  Erityisruokavalio Muuta

  Vaikuta ja verkostoidu

  – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN