HHJ Hyväksytty hallituksen jäsen

Pohjanmaan kauppakamari järjestää yhteistyössä Tampereen kauppakamarin kanssa HHJ-koulutuksia, jotka soveltuvat hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Ne sopivat sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille että sitä harkitseville ja auttavat myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä paremmin. Koulutusten tavoitteena on saada
alueemme yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta sekä kerätä yhteen alueemme nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

HHJ-kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpanoja, rooleja, vastuita, riskienhallintaa ja työmuotoja (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät jne.) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta.

HHJ-kurssi koostuu koulutusjaksoista ja ryhmätyöstä. Ohjelman kaikki osiot suorittanut henkilö saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta, kokonaisuus on kuitenkin suoritettava kahden vuoden kuluessa. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-tutkintoon.

Seuraavan kurssin ohjelma:
tiistai 21.9. klo 10.00-15.30
1. jakso: Hyvä hallintotapa

perjantai 1.10. klo 10.00 – 15.30
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi

perjantai 8.10. klo 10.00 – 15.30
3. jakso: Strategiatyö

perjantai 15.10. ryhmätyö n. 3 tuntia, ryhmän valitsemana ajankohtana ryhmätyöyrityksessä

perjantai 5.11. klo 9.00 – 15.15
4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

Koulutusmateriaali:
Erma, Juhani; Rasila, Tommi & Virtanen, Olli V.: Hyvä hallitustyö sekä luentomateriaali

Ilmoittautuminen:
Kurssille mahtuu 24 osallistujaa jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.9. tästä.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Sen jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme puolet osallistumismaksusta.

Lisätietoja:
Katarina Kecklund puh. 040 483 5019 tai katarina.kecklund (at) kauppakamari.fi

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN