Kuvien käyttö ja GDPR

Aiheuttaako tietosuoja-asetus päänvaivaa? Käyttääkö yrityksenne kuva-aineistoa markkinointitarkoituksessa, henkilökunnasta tai videovalvonnassa? Silloin tämä kurssi sopii teille.

Tietosuoja-asetus (GDPR) on ollut voimassa jo yli puolitoista vuotta, mutta sen soveltamisessa kuva-aineistoihin on edelleen paljon haasteita. Yrityksille kuvallinen viestintä on erittäin tehokas tapa viestiä toiminnastaan erityisesti sosiaalisen median kanavissa. Kuvien käytössä ei kuitenkaan usein osata huomioida tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Kurssilla keskitytään siihen, kuinka yritys saa käyttää kuva-aineistoja markkinoinnissaan eri kanavissa, tehdessään videovalvontaa tai vaikkapa käyttäessään kuvia omasta henkilöstöstään. Kurssi antaa hyvän yleiskatsauksen juridisiin vaatimuksiin, riskeihin sekä käytännön vinkkejä vaatimusten ja riskien hallintaan.

Kurssi on tarkoitettu markkinoijille, viestinnän ammattimaisille, henkilöstökysymysten parissa työskenteleville sekä muille yrittäjille ja yrityksille, jotka muuten käyttävät kuva-aineistoa toiminnassaan tai haluavat oppia lisää aiheesta.

Ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Yleistä tietosuoja-asetuksesta
– Tietosuoja-asetuksen keskeiset käsitteet ja määräykset
– Tietosuojaa koskeva kehitys – mitä on tapahtunut tietosuoja-asetuksen jälkeen?

Sääntöjenmukaisuus (Compliance) – tietosuojatyön kulmakivi
– Mitä on sääntöjenmukaisuus, miksi sitä tarvitaan ja miten sen parissa onnistuu?

Kuva-aineiston käyttäminen
– Markkinoinnissa
– Henkilöstöstä
– Videovalvonnassa

Sosiaalinen media ja sovellukset
– Mm. Facebook, Instagram ja Google Analytics

12.00-13.00 Koulutus päättyy yhteiseen lounaaseen

Mikäli yrityksestä osallistuu samaan koulutukseen useampi henkilö, ensimmäínen osallistuja maksaa täyden hinnan ja sitä seuraavat -10 %. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Maksuun sisältyy aamukahvi, lounas ja aineisto, joka lähetetään osallistujille sähköpostitse kaksi arkipäivää ennen koulutusta.

Peruutusehdot

Etunimi* Sukunimi* Yritys* Puhelin* Sähköposti*
Laskutusosoite*
Laskulla näkyvä viite, tilausnumero tms
Erityisruokavalio Muuta

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN