Myynnin musta vyö

Jos sinua kiinnostaa myynti ja erityisesti parempien tulosten tavoittelu, niin tämä valmennus on juuri sinulle! Koulutuksemme soveltuu yhtä lailla niin aloitteleville myyjille myyntitaitojen preppaamiseen kuin pitkän linjan ammattilaisille uuden vaihteen löytämiseen. Myynti on muuttunut sitten menneiden aikojen ja tämä maailmanaika on tuonut myyntiin paljon uusia vivahteita. Samaan aikaan moni asia myynnissä on pysynyt samana. Mikä muuttui ja mikä pysyi ennallaan?

Christoffer Holm työskentelee muutoskonsulttina. Ennen tätä Christoffer on työskennellyt kahden vuoden ajan uusasiakashankinnan projekteissa sekä johtanut omia asiakkuuksia ja tiimejä. Hän tuntee hyvin kylmäsoiton, uusasiakashankinnan, projektisuunnittelun- ja vetämisen sekä tiiminjohtamisen osa-alueet.

 

 

Ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Valmennus antaa käytännönläheisiä vinkkejä:
◦ Uusien asiakkaiden hankintaan
◦ Asiakaskohtaamisiin
◦ Tarjousten tekemiseen
◦ Kauppojen kotiuttamiseen
◦ Asiakkuuksien kasvattamiseen
◦ Ajankäyttöön

16.00 Koulutus päättyy

12.00-13.00 Lounas
14.00 Iltapäiväkahvi

Mikäli yrityksestä osallistuu samaan koulutukseen useampi henkilö, ensimmäínen osallistuja maksaa täyden hinnan ja sitä seuraavat -10 %. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Maksuun sisältyy aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi ja aineisto.

Peruutusehdot

Etunimi* Sukunimi* Yritys* Puhelin* Sähköposti*
Laskutusosoite*
Laskulla näkyvä viite, tilausnumero tms
Minulla on yrityksen saama 100 €:n arvoinen koulutusseteli (Ota seteli täytettynä mukaan koulutukseen) KylläEi
Erityisruokavalio Muuta

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN