Självledarskap – Hur skapa förutsättningar för självledarskap och leda sig själv som ledare och chef?

För att kunna leda andra behöver vi först kunna leda oss själva. För att leda oss själva som ledare och chefer behöver vi också förstå oss själva – vad behöver jag och vad är mina egna fallgropar i det dagliga arbetet? Inte minst behöver vi som ledare ta oss tid att skapa förutsättningar för både vårt eget självledarskap och medarbetarnas självledarskap. Det är just det här som distanskursen: Hur skapa förutsättningar för självledarskap och leda sig själv som ledare och chef.

Efter kursen har du nya insikter och konkerata verktyg för att leda dig själv och skapa förutsättningar för dina medarbetares självledarskap. Under kursen går vi igenom:

– Självledarskapets vad, varför och hur

– Trender i arbetslivet och moderna arbetslivet

– Självledarskap ett krav och en förutsättning

– Leda sig själv som ledare

– Vad behöver medarbetarna

– Skapa förutsättningar

– Verktyg för självledarskap som ledare och för dina medarbetare – diskussioner i mindre grupper – medskick och utmaning som avslutning

 

Harriet Bodö är utbildad ICF Associate Certified Coach (ACC) och även certifierad handledare i verktygen EASI och SDI. Hon är verksam på Åland, i Österbotten och svenskfinland, hon har även uppdrag i internationella nordiska organisationer. Harriet coachar, föreläser och utbildar på svenska, finska och engelska.

 

 

 

Annulleringsvillkor

    Vaikuta ja verkostoidu

    – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN