Svart bälte i försäljning

Kursens mål är att få svar på frågor och hjälp med saker som förvirrar inom B2B-försäljning. Efter kursen kommer att ha de färdigheter som behövs för att nå svart bälte inom B2B-försäljning. Vi kommer att gå igenom fem viktiga lärdomar inom B2B-försäljning:

  1. Hur hittar du potentiella kunder
  2. Hur bokar du ett kundmöte
  3. Hur håller du ett kundmöte
  4. Hur spelar du ”mellanspel”
  5. Hur du stänger affärer

Tänk på dina kundmöten de gångna veckorna. Känns dessa situationer bekanta:

  1. Under mötet funderar du vad du egentligen gör här. Det känns som att ni inte har något gemensamt och att kunden inte alls är potentiell.
  2. Du kommer tillbaka till kontoret med en offertförfrågan men du förstår inte riktigt vad kundens egentliga behov är.
  3. Du har precis presenterat en offert för kunden och i slutet av mötet säger kunden: ”Ja, jag skall ännu diskutera lite med kollegorna och återkommer”. Du tackar och åker iväg, varefter du blir och väntar på att kunden tar kontakt med dig igen.

I en försäljningssituation har kunden alltid rätt att fatta beslutet, men försäljaren har rätt att styra. Vi kommer att ta tag i bl.a. dessa situationer så att du undviker dem i framtiden.

Under kursen får du ta del av Trainers’ House 30-åriga erfarenhet inom B2B-försäljning. Kursen passar dig som är företagare, dig som just börjat som försäljare eller behöver en ny kick samt för experter som vill få kunskap inom B2B-försäljning.

Program

8.45 Anmälan och morgonkaffe
9.00 Kursen börjar
12.00-13.00 Lunch
14.00 Eftermiddagskaffe
16.00 Kursen avslutas

Ifall flera personer från samma företag deltar i kursen, så betalar första deltagaren fullt pris och därpå följande -10%. Moms 24 % tillkommer. Avgiften inkluderar morgonkaffe, lunch, eftermiddagskaffe och elektroniskt kursmaterial. Materialet skickas till deltagarna per e-post två vardagar innan kursen.

Annulleringsvillkor

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN