Toimitusjohtajapäivä

Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja. Toimitusjohtajapäivässä käsitellään monipuolisesti toimitusjohtajan työhön liittyviä keskeisiä menestystekijöitä ja ongelmakohtia sekä tulevaisuuden johtamista.

Luvassa on paljon ideoita vaikuttavaan ja moniälykkääseen johtamiseen sekä strategian toteuttamiseen. Päivän aikana kuullaan kiinnostavia käytännön kokemuksia, kasvutarinoiden taustoja ja esimerkkejä johtamiskulttuurin kehittämiseen.

Tilaisuudessa käydään läpi toimitusjohtajapolun tyypillisiä vaiheita yhtiön johtamisessa ja ihmissuhteiden solmukohdissa luovimisessa. Kuulemme käytännön esimerkkejä ja kokemuksia toimitusjohtajan tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta ja tyypillisistä ongelmakohdista sekä tulevaisuuden johtamisen avaintekijöistä.

Toimitusjohtajapäivässä keskustellaan myös organisaatioiden strategian toteuttamisesta, johtamisen tavoitteista ja mittareista ja niiden merkityksestä erilaisissa työyhteisöissä ja tulevaisuuden johtamisessa – miten strategisia tavoitteita parhaimmillaan viedään käytäntöön ja minkälaisia tavoitteita asetamme työnteon uusien tapojen, muuttuvien työyhteisöjen sekä uusien teknologioiden ympäristössä.

Tervetuloa mukaan – saat ajankohtaista tietoa ja konkreettisia ideoita hyvään johtamiseen!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN