Team Finland Road Show 2021: Små och medelstora företag ut i världen – i skick efter coronan

På grund av Coronaviruset pågår en rejäl omställning i våra samhällen. Flera branscher lider på olika sätt och de traditionella arbetsmodellerna ifrågasätts samtidigt som man blivit tvungen att skapa nya. Det finns också nya möjligheter för tillväxt för företagen inom vårt område. För att hänga med krävs dock att verksamheten mer och mer digitaliserats och företagens produkter och tjänster är lätt tillgängliga. Betydande återhämtningspaket i olika delar av världen kommer att styra investeringar mot lösningar som främjar fortlöpande digitalisering, en mera grön omställning och olika lösningar inom cirkulär ekonomi.

Världen efter pandemin håller som bäst på att öppnas och världshandeln piggas upp med full fart. Ni är väl redo för nya utmaningar?

För att nå framgång på internationella marknader krävs det noggranna förberedelser. Team Finlands Road Show, webbinariet Små och medelstora företag ut i världen – i skick efter coronan erbjuder företagen en tankeställare, erfarenheter och information om hur man kan en del av denna nya tillväxt.

Evenemanget är avsett för alla som är intresserade av tillväxt och de möjligheter som internationalisering erbjuder. Det erbjuds också ypperliga möjligheter för att skapa nätverk samt få råd när det gäller den egna internationaliseringen.

Program

13.00 Välkommen
Juha Markkanen, ambassadör, Team Finland

13.10 ”Internationell på två månader” – Trender i digihandeln
Matias Toukonen, Axla Logistics &
Teemu Tolonen, Woolman

13.45 Den gröna omställningen i business
Jan Backman, WE Tech Solutions Oy

14.20 Hälsningar från Team Finland -nätverket
Vesa Kojola, Team Finland
Anssi Hakala, Business Finland
Päivi Kinnunen, Finnvera

14.50 Sammanfattning
Juha Markkanen, ambassadör, Team Finland

Evenemanget arrangeras i samarbete mellan Team Finland-nätverket, Viexpo och Kust-Österbottens företagare.

Välkommen!

    Förnamn* Efternamn* Företag* Telefon* E-post* Specialdiet Övrigt
    Jag deltar i seminariet JaNej

    Påverka och nätverka

    - BLI MEDLEM I HANDELSKAMMAREN