Eat Out

Kampanjen Eat Out 2021 har avslutats.

 

 

Restaurangevenemanget Eat Out som redan ordnas för fjärde gången, fokuserar i år på att få fart på kunderna igen. Tanken är att locka folk till restaurangerna för att njuta av god mat och service. Kampanjen pågår igen nästan hela sommaren från den 28 juni till den 31 juli.

Det förutsätts inte att restaurangerna utarbetar specifika måltider till kampanjpriser – huvudsaken är att få fart på människorna och hjälpa restaurangerna att få kunder. Restaurangerna får dock gärna bjuda på kampanjerbjudanden eftersom man säkert kommer att fråga efter dem. Restaurangerna och caféerna får berätta om sina erbjudande och happenings på evenemangets Facebook-sida där folk har lätt att hitta dem.

Österbottens handelskammares serviceutskott som ordnar evenemanget har gjort det lättare att hitta restaurangerna i hela regionen genom att samla dem på en karta där alla regionens 130 restauranger finns.

Som en del av kampanjen utses även i år den trivsammaste uteserveringen. I fjol belönades Café Bryggan i Öja och nu fortsätter pokalen sin resa vidare till nästa ställe. Vinnaren avgörs på basen av både en allmän omröstning på webben och en jury. Vinnaren utses första veckan i augusti. Länken till omröstningen publiceras på denna sida och på kampanjens Facebook-sida inom de närmaste dagarna.

Restauranger, caféer!
  • Det är gratis att delta i kampanjen.
  • Ladda upp kampanjlogon här.
  • Var aktiv och publicera erbjudanden, dagens menyer osv. på Facebook-sidan: https://www.facebook.com/eatoutweekend/
  • Uppmana era kunder att rösta fram den trivsammaste uteserveringen här senast 31.7.2021.

Påverka och nätverka

- BLI MEDLEM I HANDELSKAMMAREN