Eat Out

Dags för Eat Out igen!

Restaurangevenemanget Eat Out som redan är inne på sitt femte år bjuder in alla som gillar god mat. Efter en lång period av olika coronabegränsningar får restaurangerna ha normala öppettider igen. Eat Out vill få folk upp ur sofforna där hemma för att i stället komma ut och njuta av restaurangernas goda mat, service och sommarkänsla.

Kampanjen hålls i och runt Karleby- och Jakobstadsregionen, och startveckan är den 11–18 juni, då alla uteserveringar har öppnats och kvällsmarknaderna inletts.

Vi välkomnar alla restauranger och caféer med i kampanjen! Vi hoppas att ni meddelar era kunder om att ni deltar i kampanjen. Ni får också gärna erbjuda kampanjprodukter eller -portioner under startveckan.

Under hela sommaren marknadsför Eat Out aktivt restaurangernas erbjudanden och evenemang på en Facebook-sida där kunderna lätt kan hitta dem. Detta är helt avgiftsfritt.

Dessutom har det blivit lättare att hitta restaurangerna eftersom 131 restauranger från hela regionen har sammanställts på en karta.

Som en del av kampanjen utser vi även i år den trivsammaste restaurangen. I fjol belönades Kronofogdegården by Gastro Kettu och år 2020 Café Bryggan i Öja. Utnämningen sker på basen av totalpoängen från både en allmän omröstning på webben och en jury.

Restauranger, caféer!

Evenemanget ordnas av Österbottens handelskammares serviceutskott.

Påverka och nätverka

- BLI MEDLEM I HANDELSKAMMAREN