Energi till vardagen 19–24.8

Energi till vardagen är en temavecka som ordnas 19–24.8  och som är riktad till företag och organisationer i Österbotten och Mellersta Österbotten. Veckans syfte är att få oss att röra på oss och att främja välbefinnande. Veckan erbjuder en mängd olika möjligheter till fysisk aktivitet och information om välbefinnande i form av gruppträning, föreläsningar och en utmaningskampanj i hela handelskammarens område.

Vi erbjuder veckans program tillsammans med våra medlemsföretag inom hälso- och välfärdsbranschen. Evenemangen är avgiftsfria för deltagarna. I veckans program finns gruppträningspass i olika former av fysisk aktivitet, föreläsningar om fysisk aktivitet, hälsa och välbefinnande samt möjligheter att röra på sig tillsammans med kammarens personal eller någon av våra förtroendevalda. Till exempel kan man cykla med vår VD Paula med mountainbike i Karleby, fara på teränglöpning i Larsmo eller landsvägscykla mellan Karleby och Jakobstad, och med vår chef Mikael kan man spela motionshockey i Vasa. Bekanta dig med veckans program och anmäl dig med.

Förstås hör också en utmaningskampanj till temaveckan. Utmana dina kollegor till ett promenadmöte eller gör ert veckomöte till en gemensam träningsaktivitet för att stärka teamandan. Eller varför inte utmana ett annat team eller enhet inom ert företag, er samarbetspartner eller underleverantör att tillsammans se vem som kan uppnå flest samlade löpkilometrar under veckan eller vem som är kung i padel. Ni deltar i utmaningskampanjen helt enkelt genom att presentera utmaningen på era egna sociala medier, antingen på LinkedIn, Instagram eller Facebook, och inkluderar taggen #energitillvardagen.

Om din organisation eller du personligen är intresserad av att ordna ett evenemang under veckan kan du kontakta Mia på kammaren: mia.brannbacka [at] chamber.fi eller 050 309 2331.

Bekanta dig med veckans program