Julkaisut

Uutiskirje lähetetään jäsenistölle yhdeksän kertaa vuodessa. Siitä jäsenyritykset saavat yrityksille tärkeää, ajankohtaista tietoa sekä tietoa Pohjanmaan kauppakamarin ajankohtaisesta toiminnasta.

Tilaa tai peruuta uutiskirje ja kauppakamarin markkinointikirjeet

CB on neljä kertaa vuodessa sähköisenä julkaisuna ilmestyvä kauppakamarilehti. Kaksi näistä numeroista ilmestyy myös painettuna paperilehtenä. CB kertoo artikkelein ajankohtaisista yrityksistä ja nostaa esiin mielenkiintoisia yrittäjäpersoonia. Painettu lehti jaetaan 3.600 yritykseen Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Sähköinen lehti lähetetään 5800 vastaanottajalle. CB on erinomainen tapa tavoittaa alueen yrityspäättäjät.

Tilaa tai peruuta sähköinen CB-lehti

Mediakortti

Mikäli kiinnostuit mainostamisesta CB–kauppakamarilehdessä ota yhteyttä mia.brannbacka [at] chamber.fi tai 050 309 2331.

Painettujen CB-lehtien arkisto, linkki vie sinut julkaisupalvelu Issuuhun

Lue CB-lehden artikkeleita Uutishuoneessamme

Coastline on alueemme käyntikortti ja se julkaistaan joka toinen vuosi. Se esittelee englanniksi alueen tärkeitä yrityksiä, luontoa, kulttuuria, historiaa ja merkkihenkilöitä. Uusin Coastline on julkaistu maaliskuussa 2018. Sen kokonaispainos on 11 500 kappaletta ja sitä jakavat julkaisussa esitellyt yritykset, järjestöt, kaupungit, kunnat ja muut tahot, jotka haluavat markkinoida aluettamme.

Siirry Coastline-verkkojulkaisuun

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN