Julkaisut

Uutiskirje lähetetään jäsenistölle yhdeksän kertaa vuodessa. Siitä jäsenyritykset saavat yrityksille tärkeää, ajankohtaista tietoa sekä tietoa Pohjanmaan kauppakamarin ajankohtaisesta toiminnasta.

Tilaa tai peruuta kauppakamarin uutiskirje ja markkinointikirjeet

CB on kaksi kertaa vuodessa laadukkaana, painettavana julkaisuna ilmestyvä kauppakamarilehti. CB kertoo artikkelein ajankohtaisista yrityksistä ja nostaa esiin mielenkiintoisia yrittäjäpersoonia. Lehti jaetaan 2900 yritykseen Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. CB on erinomainen tapa tavoittaa alueen yrityspäättäjät.

Mediakortti

Mikäli kiinnostuit mainostamisesta CB–kauppakamarilehdessä ota yhteyttä mia.brannbacka [at] chamber.fi tai 050 309 2331.

CB-näköislehtien arkisto

Lue CB-lehden artikkeleita Uutishuoneessamme

Coastline on alueemme käyntikortti ja se julkaistaan joka toinen vuosi. Seuraava Coastline julkaistaan maaliskuussa 2025 ja lehteen voi nyt varata artikkeleita. Jokainen yritys esitellään tyylikkäässä, ammattilaisten tekemässä, englanninkielisessä artikkelissa. Yritysartikkeleiden lisäksi julkaisussa on monipuolinen lukupaketti alueen yrityselämästä, mielenkiintoisista henkilöistä ja ajankohtaisista ilmiöistä. Coastlinea jakavat kauppakamarin lisäksi julkaisussa esitellyt yritykset, järjestöt, kaupungit, kunnat ja muut tahot, jotka haluavat markkinoida aluettamme.

Siirry Coastline-verkkojulkaisuun