Julkaisut

Uutiskirje lähetetään jäsenistölle yhdeksän kertaa vuodessa. Siitä jäsenyritykset saavat yrityksille tärkeää, ajankohtaista tietoa sekä tietoa Pohjanmaan kauppakamarin ajankohtaisesta toiminnasta.

Tilaa tai peruuta kauppakamarin uutiskirje ja markkinointikirjeet

CB on kaksi kertaa vuodessa laadukkaana, painettavana julkaisuna ilmestyvä kauppakamarilehti. CB kertoo artikkelein ajankohtaisista yrityksistä ja nostaa esiin mielenkiintoisia yrittäjäpersoonia. Lehti jaetaan 3000 yritykseen Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. CB on erinomainen tapa tavoittaa alueen yrityspäättäjät.

Mediakortti

Mikäli kiinnostuit mainostamisesta CB–kauppakamarilehdessä ota yhteyttä mia.brannbacka [at] chamber.fi tai 050 309 2331.

CB-näköislehtien arkisto

Lue CB-lehden artikkeleita Uutishuoneessamme

Coastline on alueemme käyntikortti ja se julkaistaan joka toinen vuosi. Tuorein Coastline on julkaistu huhtikuussa 2020. Pandemiatilanteen vuoksi seuraavan Coastlinen julkaisu on siirretty kevääseen 2023. Jokainen yritys esitellään tyylikkäässä, ammattilaisten tekemässä, englanninkielisessä artikkelissa. Yritysartikkeleiden lisäksi julkaisussa on monipuolinen lukupaketti alueen yrityselämästä, mielenkiintoisista henkilöistä ja ajankohtaisista ilmiöistä. Coastlinea jakavat julkaisussa esitellyt yritykset, järjestöt, kaupungit, kunnat ja muut tahot, jotka haluavat markkinoida aluettamme.

Siirry Coastline-verkkojulkaisuun

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN