Koulutukset

Pohjanmaan kauppakamari keskittyy lyhyiden koulutustilaisuuksien järjestämiseen ajankohtaisista aiheista, kuten taloushallinto ja verotus, HR-kysymykset, esimiestyö, ulkomaankauppa ja yritysjuridiikka. Koulutustilaisuuksia järjestetään Vaasassa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa sekä etäkoulutuksina. Järjestämme vuosittain kymmeniä tilaisuuksia kouluttajina alan parhaat asiantuntijat.

Voit tilata koulutuskalenterimme suoraan sähköpostiisi täältä.

Sähköiseen koulutuskalenteriin pääset tästä.

Jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa kauppakamarin koulutukseen. Kerro toivomuksesi meille:
K2POH.koulutus [at] chamber.fi

Kauppakamarin koulutustilaisuuksiin voi ilmoittautua kunkin koulutuksen tietojen yhteydessä olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen Pohjanmaan kauppakamarin järjestämään koulutukseen on sitova, ja osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme puolet osallistumismaksusta, mutta kahta päivää ennen koulutusta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
Sairastapauksissa laskutamme puolet osallistumismaksusta. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle.

Hybridikoulutuksissa on mahdollista vaihtaa paikan päällä osallistuminen etäosallistumiseen tai päinvastoin viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Kauppakamarin koulutuksissa kasvatat osaamistasi ja verkostoasi. Onko yrityksellänne tarpeita tai toiveita koulutuksen suhteen? Ota yhteyttä!

Maijastiina Jokitalo
Koulutus- ja yhteyspäällikkö
040 569 6371
K2POH.koulutus [at] chamber.fi