Koulutus

Pohjanmaan kauppakamari keskittyy lyhyiden koulutustilaisuuksien järjestämiseen ajankohtaisista aiheista, kuten taloushallinto ja verotus, HR-kysymykset, esimiestyö, ulkomaankauppa ja yritysjuridiikka. Koulutustilaisuuksia järjestetään Vaasassa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa. Järjestämme vuosittain yhteensä yli 50 tilaisuutta kouluttajina alan parhaat asiantuntijat.

Voit tilata koulutuskalenterimme suoraan sähköpostiisi palautelomakkeen avulla.

Sähköiseen koulutuskalenteriin pääset tästä.

Jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa kauppakamarin koulutukseen. Kerro toivomuksesi Katarina Kecklundille: 040 483 5019 tai koulutus [at] ostro.chamber.fi

Kauppakamarin koulutustilaisuuksiin voi ilmoittautua kunkin koulutuksen tietojen yhteydessä olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, ja osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme puolet osallistumismaksusta, mutta kahta päivää ennen koulutusta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa laskutamme puolet osallistumismaksusta. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle.

Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN