Jäsenyys kannattaa

Kauppakamari kouluttaa

Jäsenenä osallistut kauppakamarin koulutuksiin selvästi edullisemmin kuin muut. Järjestämme vuosittain kymmeniä koulutustilaisuuksia: kahdella kielellä, Vaasassa, Pietarsaaressa, Kokkolassa ja etäkoulutuksina verkossa, aiheina yrityselämän eri osa-alueet. Koulutustarjontaamme voit tutustua tarkemmin tästä.

Kauppakamarista asiantuntijaneuvontaa

Jäsenenä yrityksesi saa kauttamme neuvontaa verotuksesta, arvonlisäverosta ja työsuhteen ehdoista. Vero- ja työlainsäädännön kokenut asiantuntija, KTM Karl-Johan Sigfrids vastaa kysymyksiisi sähköpostitse (k-j.sigfrids [at] certima.fi). Laskun tästä palvelusta maksaa kauppakamari.

Junalla edullisemmin

Kauppakamarin jäsenenä saat junalipuista 13 prosentin jäsenalennuksen ja hankit liput vaivattomasti verkosta. Junalippu ostetaan osoitteesta vr.fi -> yrityspalvelut. Jäsenalennukseen oikeuttavat käyttäjätunnuksen ja salasanan saat kauppakamarista. Lisätietoja junalippuedusta tästä.

Kauppakamari on yritysten verkosto

Kauppakamarin tilaisuuksissa, koulutuksissa ja kokouksissa laajennat kontaktiverkostoasi. Tapaat eri toimialoilla toimivien, eri kokoisten yritysten edustajia.

Jokainen kontakti on mahdollisuus.

Kauppakamari – yhdessä yritysten asialla

Kauppakamari tekee aktiivisesti töitä Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan yritysten tarpeiden, mahdollisuuksien ja kilpailukyvyn eteen. Erityisen tärkeitä meille ovat toimivat liikenneyhteydet, osaavan työvoiman saatavuus, alueen vetovoima ja investoinnit alueelle. Kauppakamarin kautta saat äänesi kuuluviin ja viestisi päätöksentekijöille.

Kirjoja yritystoiminnan tueksi

Kauppakamari julkaisee vuosittain kymmeniä suosittuja kirjoja mm. talous- ja henkilöstöhallinnon, johtamisen ja juridiikan ajankohtaisista teemoista. Juridiikan kirjat julkaistaan Lakimiesliiton Kustannuksen tavaramerkillä yhteistyössä Lakimiesliiton kanssa. Kaikista kirjoista saat jäsenenä keskimäärin 25 prosentin alennuksen. Tutustu kirjoihin kauppakamarikauppa.fi-palvelussa. Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n kansainväliset mallisopimukset ja säännöt saat kauttamme myös jäsenhintaan.

Muut jäsenedut

KauppakamariTieto

Taloushallintoon, verotukseen, työsuhteeseen, juridiikkaan ja ulkomaankauppaan liittyvät verkkopalvelut pitävät jäsenetuhintaan tietosi aina ajan tasalla. KauppakamariTietoon voit käydä tutustumassa heidän sivuillaan.

Ajankohtainen tiedotus

Jäsenenä saat yhdeksän kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen, johon on koottu kauppakamarin tapahtumat ja muu yritystoimintaan liittyvä, ajankohtainen tieto.

Ilmoita edullisesti CB-kauppakamarilehdessä

Kauppakamarin jäsenenä saat 10 prosentin alennuksen ilmoituksista CB–lehdessä, joka jaetaan 2900 yritykseen Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Lehteen voit tutustua tästä.

Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamari myöntää ja vahvistaa mm. ATA carnet -tulliasiakirjat ja EU:n yleisen alkuperätodistuksen. Jäsenet saavat väliaikaiseen vientiin tarkoitetun ATA carnet -tulliasiakirjan puoleen hintaan.

Ansiomerkit

Keskuskauppakamarin ansiomerkki on arvostettu huomionosoitus sitoutuneesta ja merkittävästä työstä. Jäsenenä saat ansiomerkit jäsenhintaan. Tutustu ansiomerkkeihin ansiomerkit.fi-sivuilla.