Kauppakamari

Pohjanmaan kauppakamari on merkittävä alueellinen vaikuttaja ja yritysten edunvalvoja. Me edustamme kattavasti alueen elinkeinoelämää, sillä meillä on yli tuhat jäsentä, joiden palveluksessa on noin 70 prosenttia alueen työvoimasta. Toiminta-alue on Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnat. Meillä on toimistot alueemme kolmessa kaupungissa: Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Kauppakamarin tärkeimpänä tehtävänä on
edistää yritysten toimintaa ja kasvua alueella.

Jäsenistön tarpeet määrittävät vaikuttamisen kohteet ja painopisteet. Tärkeimmät vaikutettavat asiat ovat

  • osaavan työvoiman riittävyys
  • liikenne ja logistiikka
  • alueen vetovoima ja investoinnit.

Yritysten toimintaedellytyksiä kehitetään mm. kannanotoin, lausunnoin, järjestämällä erilaisia tilaisuuksia sekä yhteistyöprojekteilla muiden samaan päämäärään pyrkivien organisaatioiden kanssa.

Maksuttomissa tilaisuuksissa ja valiokuntatyössä voit luoda kontakteja muihin alueen yrityspäättäjiin. Kauppakamarin kautta pääset hyödyntämään myös kauppakamareiden maailmanlaajuisen verkoston. Kauppakamari järjestää vuosittain kymmeniä koulutustilaisuuksia yrityksille ajankohtaisista aiheista, kuten talous- ja henkilöstöhallinnosta. Koulutukset ovat lyhytkestoisia ja hinnaltaan edullisia, ne järjestetään etäkoulutuksina tai lähikoulutuksina lähellä sinua ja luennoitsijat ovat alansa parhaita Suomessa. Tutustu ajankohtaisiin koulutuksiin.

Kauppakamarin jäsenenä sinulla ja yritykselläsi on käytössäsi monipuolinen palvelujen kirjo. Kauppakamari neuvoo, palvelee ja auttaa yrityksiä arjen ongelmissa. Katso lisätietoja kauppakamarin palveluista.