Kauppakamari

Pohjanmaan kauppakamari on merkittävä alueellinen vaikuttaja ja yritysten edunvalvoja. Me edustamme kattavasti alueen elinkeinoelämää, sillä meillä on tuhat jäsentä, joiden palveluksessa on noin 70 prosenttia alueen työvoimasta. Toiminta-alue on Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnat. Palvelemme jäseniämme kolmessa toimistossa: Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Kauppakamarin tärkeimpänä tehtävänä on
edistää yritysten toimintaa ja kasvua alueella.

Jäsenistön tarpeet määrittävät vaikuttamisen kohteet ja painopisteet. Tärkeimmät vaikutettavat asiat ovat

  • osaavan työvoiman riittävyys
  • alueen vetovoima
  • toimiva infrastruktuuri.

Yritysten toimintaedellytyksiä kehitetään mm. kannanotoin, lausunnoin, järjestämällä erilaisia tilaisuuksia sekä yhteistyöprojekteilla muiden samaan päämäärään pyrkivien organisaatioiden kanssa.

Maksuttomissa tilaisuuksissa ja valiokuntatyössä voit luoda kontakteja muihin alueen yrityspäättäjiin. Kauppakamarin kautta pääset hyödyntämään myös kauppakamareiden maailmanlaajuisen verkoston. Kauppakamari järjestää vuosittain viitisenkymmentä koulutustilaisuutta yrityksille ajankohtaisista aiheista, kuten talous- ja henkilöstöhallinnosta. Koulutukset ovat lyhytkestoisia ja hinnaltaan edullisia, ne järjestetään lähellä sinua ja luennoitsijat ovat alansa parhaita Suomessa. Tutustu ajankohtaisiin koulutuksiin.

Kauppakamarin jäsenenä sinulla ja yritykselläsi on käytössäsi monipuolinen palvelujen kirjo. Kauppakamari neuvoo, palvelee ja auttaa yrityksiä arjen ongelmissa. Katso lisätietoja kauppakamarin palveluista.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN