HHJ – Hyväksytty Hallituksen Jäsen

Pohjanmaan kauppakamari järjestää säännöllisesti HHJ-koulutuksia, jotka ovat suunnattuja yritysten hallituksissa työskenteleville tai hallitustyöskentelyyn aikoville henkilöille, yrittäjille, yritysten johtohenkilöille sekä sidosryhmille. Koulutuksen tavoitteena on saada alueemme yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta, sekä kerätä yhteen alueemme nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

HHJ-koulutus koostuu neljästä koulutusjaksosta, ryhmätyöstä ja lukupaketista. Ohjelman kaikki osiot suorittanut henkilö saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta, kokonaisuus on kuitenkin suoritettava kahden vuoden kuluessa. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-kokeeseen.

HHJ on Tampereen kauppakamarin kehittämä konsepti ja Tampereen kauppakamari järjestää HHJ-kokeen ja koordinoi HHJ-kurssin suorittaneiden HHJ-yhteisöä.

Kurssille mahtuu 24 osallistujaa, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kevään HHJ-kurssi alkaa Vaasassa 10.3.2023. Lisätietoja ilmoittautumisen auetessa.

Ensimmäinen ruotsinkielinen HHJ Godkänd styrelsemedlem alkaa etäkoulutuksena 9.11.2022. Kurssi on täynnä.
Seuraava ruotsinkielinen HHJ Godkänd styrelsemedlem alkaa Vaasassa etäosallistumismahdollisuudella 10.5.2023. Lisätietoja tulee tälle sivulle, kun ilmoittautuminen aukeaa.

Lisätietoja HHJ-koulutuksista antaa Mia Brännbacka

mia.brannbacka [at] kauppakamari.fi tai puh. 050 309 2331.

 

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN