HHJ – Hyväksytty Hallituksen Jäsen

Pohjanmaan kauppakamari järjestää säännöllisesti HHJ-koulutuksia, jotka ovat suunnattuja yritysten hallituksissa työskenteleville tai hallitustyöskentelyyn aikoville henkilöille, yrittäjille, yritysten johtohenkilöille sekä sidosryhmille. Koulutuksen tavoitteena on saada alueemme yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta, sekä kerätä yhteen alueemme nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

HHJ-koulutus koostuu neljästä koulutusjaksosta, ryhmätyöstä ja lukupaketista. Ohjelman kaikki osiot suorittanut henkilö saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta, kokonaisuus on kuitenkin suoritettava kahden vuoden kuluessa. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-kokeeseen.

HHJ on Tampereen kauppakamarin kehittämä konsepti ja Tampereen kauppakamari järjestää HHJ-tutkinnon ja koordinoi HHJ-kurssin suorittaneiden HHJ-yhteisöä.

Kurssille mahtuu 24 osallistujaa, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuraava HHJ-koulutus käynnistyy Kokkolassa 18.9.2020. Lisätietoja ja ilmoittautuminen.

Lisätietoja HHJ-koulutuksista antaa Katarina Kecklund
katarina.kecklund [at] chamber.fi tai puh. 040 483 5019.

 

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN