HHJ – Hyväksytty Hallituksen Jäsen

Pohjanmaan kauppakamari järjestää säännöllisesti HHJ-koulutuksia, jotka ovat suunnattuja yritysten hallituksissa työskenteleville tai hallitustyöskentelyyn aikoville henkilöille, yrittäjille, yritysten johtohenkilöille sekä sidosryhmille. Koulutuksen tavoitteena on saada alueemme yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta, sekä kerätä yhteen alueemme nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

HHJ-koulutus koostuu neljästä koulutusjaksosta, ryhmätyöstä ja lukupaketista. Ohjelman kaikki osiot suorittanut henkilö saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-kokeeseen.

HHJ on Tampereen kauppakamarin kehittämä konsepti ja Tampereen kauppakamari järjestää HHJ-kokeen ja koordinoi HHJ-kurssin suorittaneiden HHJ-yhteisöä.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syksyn ruotsinkielinen HHJ – Godkänd styrelsemedlem alkoi Vaasassa 21.9.2023. Osallistujat Länsi-Uudeltamaalta ja Ahvenenmaalta voivat osallistua etäyhteydellä. Lisätietoja täältä.

Syksyn HHJ-kurssi alkoi Kokkolassa 27.9.2023. Lisätietoja täältä.

 

Kevään 2024 HHJ-kurssien päivämäärät, kannattaa pistää jo kalenteriin:

HHJ suomeksi Vaasa kevät 24

13.3. Stefan Wikman
21.3. Katri Sipilä
27.3. Sami Etula
3.4. ryhmätyöpäivä
10.4. Pekka Pajamo

HHJ på svenska Vaasa kevät 24

17.4. Stefan Wikman
24.4. Mikael Still
29.4. Marc Hinnenberg
7.5. ryhmätyö
15.5. Anders Tallberg

Lisätietoja HHJ-koulutuksista antaa Maijastiina Jokitalo:
maijastiina.jokitalo [at] kauppakamari.fi tai puh. 040 569 6371.

 

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN