HHJ – Hyväksytty Hallituksen Jäsen

Pohjanmaan kauppakamari järjestää säännöllisesti HHJ-koulutuksia, jotka ovat suunnattuja yritysten hallituksissa työskenteleville tai hallitustyöskentelyyn aikoville henkilöille, yrittäjille, yritysten johtohenkilöille sekä sidosryhmille. Koulutuksen tavoitteena on saada alueemme yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta, sekä kerätä yhteen alueemme nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

Corporate Governance –suositukset eli hyvää hallinnointitapaa koskevat suositukset ovat jo pitkään koskeneet pörssiyhtiöitä. Keskuskauppakamari on tuonut vastaavat suositukset myös listaamattomille yrityksille. Hyvän hallintotavan noudattaminen vaikuttaa positiivisesti myös pk-yrityksen kehitykseen ja arvonnousuun.

HHJ-koulutus koostuu neljästä koulutusjaksosta, ryhmätyöstä ja lukupaketista. Ohjelman kaikki osiot suorittanut henkilö saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta, kokonaisuus on kuitenkin suoritettava kahden vuoden kuluessa. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-kokeeseen.

HHJ on Tampereen kauppakamarin kehittämä konsepti ja Tampereen kauppakamari järjestää HHJ-tutkinnon ja koordinoi HHJ-kurssin suorittaneiden HHJ-yhteisöä.

Kurssille mahtuu 24 osallistujaa jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syksyn HHJ-koulutus käynnistyy Vaasassa 13.3.2020. Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

Lisätietoja HHJ-koulutuksista antaa Katarina Kecklund
katarina.kecklund [at] chamber.fi tai puh. 040 483 5019.

VAIKUTA JA VERKOSTOIDU – LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN