HHJ – Hyväksytty Hallituksen Jäsen

Pohjanmaan kauppakamari järjestää säännöllisesti HHJ-koulutuksia, jotka ovat suunnattuja yritysten hallituksissa työskenteleville tai hallitustyöskentelyyn aikoville henkilöille, yrittäjille, yritysten johtohenkilöille sekä sidosryhmille. Koulutuksen tavoitteena on saada alueemme yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta, sekä kerätä yhteen alueemme nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

HHJ-koulutus koostuu neljästä koulutusjaksosta, ryhmätyöstä ja lukupaketista. Ohjelman kaikki osiot suorittanut henkilö saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-kokeeseen.

HHJ on Tampereen kauppakamarin kehittämä konsepti ja Tampereen kauppakamari järjestää HHJ-kokeen ja koordinoi HHJ-kurssin suorittaneiden HHJ-yhteisöä.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kevään HHJ -puheenjohtajakurssi pidetään Uumajassa 6.-7.6.2023. Lisätietoja täältä.

Syksyn ruotsinkielinen HHJ – Godkänd styrelsemedlem alkaa Vaasassa 21.9.2023. Osallistujat Länsi-Uudeltamaalta ja Ahvenenmaalta voivat osallistua etäyhteydellä. Lisätietoja täältä.

Syksyn HHJ-kurssi alkaa Kokkolassa 27.9.2023. Lisätietoja täältä.

Lisätietoja HHJ-koulutuksista antaa Maijastiina Jokitalo:
maijastiina.jokitalo [at] kauppakamari.fi tai puh. 040 569 6371.

 

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN