Eat Out

Eat Out tulee taas!

Jo viidettä kertaa järjestettävä Eat Out -ravintolatapahtuma kutsuu hyvän ruoan ystävät taas liikkeelle. Pitkään jatkuneiden monenlaisten koronarajoitusten jälkeen ravintolat saavat olla taas normaalisti avoinna. Eat Out haluaa nostaa väen sohvien nurkista ylös nauttimaan ravintoloiden hyvästä ruoasta, palvelusta ja kesätunnelmasta.

Kampanja levittäytyy Kokkolan ja Pietarsaaren seudulle ja ympäröivälle alueelle. Kampanjan starttiviikko on 11.–18.6., jolloin loputkin kesäterassit ovat päässeet jo avautumaan ja myös iltatorit ovat pyörähtäneet käyntiin.

Ravintola ja kahvila, tule mukaan! Toivomme, että kerrotte asiakkaille mukana olostanne kampanjassa. Voitte mieluusti myös tarjota starttiviikolla kampanjatuotteita tai -annoksia.

Eat Out markkinoi aktiivisesti läpi kesän ravintoloiden tarjouksia, tapahtumia ja tempauksia Facebook-sivuilla, josta asiakkaat ne helposti löytävät. Tämä on täysin maksutonta.

Lisäski ravintoloiden löytämistä on helpotettu kokoamalla koko seudun 131 ravintolaa karttanäkymään.

Osana kampanjaa palkitaan seudun viihtyisin ravintola. Viime vuonna palkittiin Kruununvoudintalo by Gastro Kettu ja vuonna 2020 Café Bryggan Öjasta. Valinta tehdään verkossa tapahtuvan yleisöäänestyksen ja tuomariston yhteisvalintana kesän lopulla.

Ravintola, kahvila!

Tapahtuman järjestää Pohjanmaan kauppakamarin palveluvaliokunta.

 

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN