Eat Out

Eat Out -ravintolatapahtuma tulee nyt kuudetta kertaa – olettehan mukana! Kokkolan ja Pietarsaaren seudulla on noin 150 ravintolaa ja kahvilaa, jotka kutsuvat kesällä niin asukkaita kuin matkailijoita nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta, tunnelmasta ja leppoisista kesäpäivistä! Tänä vuonna haluamme nostaa keskiöön erityisesti hyvän palvelun sekä terassit.

Kampanja levittäytyy Kokkolan ja Pietarsaaren seudulle ja ympäröivälle alueelle. Kutsumme ravintolat mukaan tuomaan kampanjaa esiin ja tarjoamaan kampanja-annoksia, tekemään tarjouksia ja hyödyntämään kaikin tavoin yhteistä näkyvyyttä. Kampanja-aika on 8.-11.6.2023.

Tarjoamme Kokkola-Pietarsaaren seudun ravintoloille ja kahviloille maksutta Facebook-sivuston, joka tavoittaa tällä hetkellä 1200 hyvästä ruoasta kiinnostunutta seuraajaa. Julkaisemme sivustolla sisältöjänne ja tarjouksianne. Olkaa siis aktiivisia omissa kanavissanne, niin saatte parhaan hyödyn myös laajemmalle näkyvyydelle! Ravintolat löytyvät kartalta – ilmoita meille, jos huomaat puutteita!

Osana kampanjaa valitsemme jälleen yleisöäänestyksen ja tuomariston yhteisvalintana seudun viihtyisimmän terassin. Viime vuonna palkinnon sai Station 23 Pietarsaaresta. Tänä vuonna palkitsemme myös parhaan asiakaspalvelijan. Tulokset julkistetaan 30.6.2023.

Toimi näin!

Tapahtuman järjestää Pohjanmaan kauppakamarin elinvoimavaliokunta.

Pääset äänestämään vuoden 2023 viihtyisintä terassia joko klikkaamalla tai skannaamalla QR-koodin:

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN