Eat Out

TERVETULOA MUKAAN EAT OUTIIN!

Eat Out -ravintolatapahtuma tulee nyt seitsemättä kertaa – olettehan mukana! Meillä on Kokkolan ja Pietarsaaren seudulla noin 150 ravintolaa ja kahvilaa, jotka kutsuvat kesällä niin asukkaita kuin matkailijoita nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta, tunnelmasta ja leppoisista kesäpäivistä! Tänä vuonna haluamme nostaa keskiöön erityisesti hyvän palvelun. Kampanja levittäytyy Kokkolan ja Pietarsaaren seudulle ja ympäröivälle alueelle. Haluamme teidät mukaan tuomaan kampanjaa esiin ja tarjoamaan kampanja-annoksia, tekemään tarjouksia ja hyödyntämään kaikin tavoin yhteistä näkyvyyttä.

Kampanja-aika on 3.-9.6.

Tänä vuonna kampanjassa järjestetään kaksi kilpailua:

  • Parhaan palvelun kilpailu, jossa kaikki alueemme ravintolat ja kahvilat on mukana automaattisesti. Tähän ei vaadita ilmoittautumista erikseen.
  • Parhaan annoksen kilpailu, johon ilmoittaudutaan 12.5. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu joko oheisen linkin kautta tai ilmoittautumalla: emilia.nareaho [at] chamber.fi

Kilpailua mainostetaan somessa, netissä ja lehdissä. Myös kampanjaan liittyvä materiaali tullaan toimittamaan alueemme kahviloille ja ravintoloille, joita voitte hyödyntää omassa markkinoinnissanne. Saatte käyttöönne kampanjalogon, jota voitte vapaasti hyödyntää omassa markkinoinnissanne. Kampanjassa ei ole osallistumismaksua.

Parhaan annoksen kilpailu:

  • Ravintola voi osallistua parhaan annoksen kilpailuun ilmoittautumalla Emilialle
  • Annos voi olla alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka tai vaikka kahvi ja leivos
  • Kauppakamari tuottaa markkinointimateriaalin annokselle, joka jaetaan myös ravintolan tai kahvilan käyttöön
  • Kauppakamari listaa annokset äänestykseen, nettisivuille ja someen
  • Ravintola mainostaa annostaan Eat Out-tarjouksena kampanjan ajan

Mikäli haluat mukaan parhaan annoksen kilpailuun, toimi näin:

  1. Ota kuva annoksestanne. Kuvan laatuun kannattaa kiinnittää huomiota!
  2. Kirjoita annoksestanne myyntiteksti. Mitä annos sisältää, minkä hintainen annos on ja miksi annos tulisi valita vuoden parhaaksi annokseksi?
  3. Laita annoksen kuva ja myyntiteksti Emilialle: emilia.nareaho [at] chamber.fi 12.5. mennessä

Eat Out kilpailua sekä kahviloiden ja ravintoloiden tarjouksia ja tapahtumia tullaan mainostamaan Eat Out 2024 -Facebook sivulla ja eatoutweekend -Instagramissa. Repostaamme paljon kahviloiden ja ravintoloiden tarjouksia, joten olkaa aktiivisia omissa kanavissanne, niin saatte parhaan hyödyn myös laajemmalle näkyvyydelle!

Parhaan asiakaspalvelun ja parhaan annoksen äänestys tapahtuu verkossa kampanjan aikana. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan lahjakortti alueemme kahvilaan tai ravintolaan ja voittajat julkistetaan viikolla 24.

Lämpimästi tervetuloa mukaan – tehdään tästä hyvän myynnin kesä!

Lisätiedot: Emilia Näreaho, Pohjanmaan kauppakamari, 044 491 0077, emilia.nareaho [at] chamber.fi

Ilmoittaudu mukaan parhaan annoksen kilpailuun täältä:
https://response.questback.com/kauppakamarit/eatoutilmoittautuminen

tai QR-koodista:

Eat Out 2023-ravintolatapahtumassa palkittiin vuoden viihtyisimmäksi terassiksi Kokkolan ja Pietarsaaren seudulla uusikaarlepyyläinen ravintola FAF. Vuoden parhaan asiakaspalvelijan palkinnon sai Anna Nylund Station 23:sta Pietarsaaresta ja Vuoden tulokas kunniamaininnan sai Cafe Donner & Smokery Kokkolasta. Lue lisää täältä:

FAF on vuoden viihtyisin terassi

Tapahtuman järjestää Pohjanmaan kauppakamarin elinvoimavaliokunta.