Maijastiina Jokitalo on uusi koulutus- ja yhteyspäällikkö

Pohjanmaan kauppakamarin uutena koulutus- ja yhteyspäällikkönä on aloittanut Maijastiina Jokitalo. Hän tuli kauppakamariin Vaasan yliopiston Executive Educationista, jossa hän työskenteli viimeksi myyntipäälikkönä ja ennen organisaation viime keväistä yhtiöittämistä koulutuspäällikkönä.

– Haimme uudeksi koulutus- ja yhteyspäälliköksi koulutuksen, myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaista, jolle alueen yrityskenttä on tuttu. Maijastiinassa yhdistyi kaikki tämä. Olen vakuuttunut, että Maijastiinasta tulee juuri sellainen tekijä tiimiimme kuin tarvitsemme ja jonka johdolla pidämme kauppakamarin koulutustoiminnan ajan tasalla alati muuttuvassa ympäristössä, sanoo Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Paula Erkkilä.

– Kauppakamarista heijastuu ulospäin tekemisen meininki ja on suuri ilo päästä osaksi tätä dynaamista tiimiä. Pandemia muutti ihmisten ajankäyttöä ja liikkumista ja pani digitalisaation ennen näkemättömään kasvuun. Tämä asettaa kamarin tarjoamalle koulutukselle uudenlaisia haasteita. On kuitenkin pidettävä mielessä, että kamarin yksi keskeinen tehtävä on luoda ja tarjota verkostoja, joten kohtaamisiakaan ei saa unohtaa. Olen valtavan innoissani tämän uuden kehityshaasteen äärellä, toteaa kamarin vasta-aloittanut koulutus- ja yhteyspäällikkö Maijastiina Jokitalo.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN