Rautainen ansiomerkki Lemonsoftin Kari Joki-Hollannille

Digitalisaatovaliokunnan puheenjohtaja Hannu Ojajärvi ja kauppakamarin toimitusjohtaja Paula Erkkilä ojensivat rautaisen ansiomerkin Lemonsoftin toimitusjohtaja Kari Joki-Hollannille (vas.).

Keskuskauppakamari on Pohjanmaan kauppakamarin digitalisaatiovaliokunnan hakemuksesta myöntänyt Lemonsoftin perustajalle ja toimitusjohtajalle Kari Joki-Hollannille rautaisen ansiomerkin tunnustuksena erityisen merkittävästä toiminnasta ICT-alan yrittäjänä.

Kari Joki-Hollanti on yrittäjänä perustanut ja ollut mukana useissa eri ICT-yrityksissä. Viimeisimpänä hän on luotsannut menestykseen marraskuussa 2021 pörssiin listautuneen Lemonsoftin.

– Kari Joki-Hollannin yritystoiminnalla on ollut suuri vaikutus muiden yritysten kilpailukykyyn. Hänen yrityksensä ovat tarjonneet sellaisia tuotteita ja palveluja, joilla on helpotettu ja edistetty asiakasyritysten liiketoimintaa ja sitä kautta parannettu merkittävästi niiden kilpailukykyä, perustelee ansiomerkin hakemista Joki-Hollannille digitalisaatiovaliokunnan puheenjohtaja, ABB:n Hannu Ojajärvi.

– Sen lisäksi, että Joki-Hollannin yritysten varsinainen missio on toteutunut menestyksekkäästi, ovat hänen yrityksensä tunnettuja henkilöstön viihtyvyydestä. Kari Joki-Hollanti on siten johtamisellaan vaikuttanut koko ICT-alan vetovoimaan ja tunnettuuteen Pohjanmaalla, kertoo Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Paula Erkkilä.

Rautainen ansiomerkki luovutettiin tänään perustaja, toimitusjohtaja Kari Joki-Hollannille Lemonsoftilla Vaasassa.

– Olen saanut tehdä mielestäni kiinnostavaa työtä ja on hienoa, että sitä myös arvostetaan. Olen todella otettu saadessani tällaisen kunnianosoituksen, ja erityisesti minua ilahduttaa, että tämä ansiomerkki tulee oman toimialani kollegoiden aloitteesta, toteaa Kari Joki-Hollanti tyytyväisenä.

Keskuskauppakamarin ansiomerkit
Keskuskauppakamarin ansiomerkkejä on myönnetty vuodesta 1929 asti. Ansiomerkkejä myönnetään saman työnantajan palveluksessa kertyneistä työvuosista, pitkästä työurasta elinkeinoelämässä sekä ainutlaatuisesta työsuorituksesta. Rautaiselle ansiomerkille ei ole työsuhteen pituuteen liittyvää rajoitetta, vaan se myönnetään erityisen merkittävästä teosta yrityksen hyväksi. Rautainen ansiomerkki voidaan myöntää samalle henkilölle vain kertaalleen.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN