CB-lehti loi nahkansa

Juha Häkkinen

Luet juuri uudistuneen kauppakamarilehden ensimmäistä sähköistä numeroa. Tänä vuonna lehden kaikki neljä numeroa lähetetään sinulle ja liki 6000 muulle lukijalle suoraan sähköpostiin. Sähköpostikirjeestä voit lukea makupalan jokaisesta jutusta ja linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan koko artikkelin, maksutta tietysti. CB-lehden vuoden toinen ja neljäs numero ilmestyvät lisäksi tutusti korkeatasoisina paperilehtinä, jotka postitetaan 3600 pohjalais- ja keski-pohjalaisyritykseen.

Uudistus on osa kauppakamarin viestintäuudistusta. Täysin uudistuneet kotisivumme löytyvät tutusta osoitteesta pohjanmaankauppakamari.fi. Uusi verkkosivusto on aiempaa selkeämpi, informatiivisempi ja käyttäjäystävällisempi. Sivustolta löydät mm. kaikki tapahtumamme ja koulutuksemme paikkakunnittain, teemoittain tai vaikkapa kielen perusteella. Uutishuoneessa voit hakea esimerkiksi aiheittain millaisia kannanottoja ja selvityksiä olemme tehneet. Sivuston kautta voit antaa meille palautetta, niin voimme edelleen parantaa palveluamme.

Kevään kuumin puheenaihe lienee kiistatta eduskuntavaalit.

Vaikuttamisen näkökulmasta on tärkeää, että meillä on alueeltamme kansanedustajia useasta puolueesta, mielellään tietysti tulevista hallituspuolueista. Meidän kannaltamme nimittäin monta erittäin tärkeää asiaa on tulossa ratkaistavaksi. Kovalla työllä pääväyläksi saatu valtatie 8 tarvitsee ensimmäiset ohituskaistansa Pohjanmaan alueelle, korkeakoulujen resurssikysymys on ratkaistava, samoin keskussairaalan status, vain muutaman päätettäväksi tulevan kysymyksen mainitakseni. Maakuntamalli ja sote-uudistus ovat vielä tätä kirjoittaessa täysin auki. Jos ne kaatuvat, ryhtynee uusi hallitus rakentamaan vahvojen kaupunkiseutujen Suomea.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN