Koronavirusepidemia – vaikutus kamarin toimintaan

Koronavirustilanteen vaikutus Pohjanmaan kauppakamarin toimintaan

Koronavirustilanteen vuoksi myös Pohjanmaan kauppakamari noudattaa viranomaisohjeita. Kauppakamari hoitaa normaalit tehtävänsä näissä poikkeusolosuhteissa pääosin sähköisiä välineitä hyödyntäen.

Kaikissa asioissa voit olla yhteydessä suoraan toimitusjohtaja Juha Häkkiseen, juha.hakkinen@ostro.chamber.fi, puh. 0500 561 036 ja johtaja Paula Erkkilään, paula.erkkila@ostro.chamber.fi, puh. 044 781 0704.

Kauppakamarin koulutus

Tarjoamme digitaalisia ja joustavia ratkaisuja lähikoulutusten sijaan. Tällä hetkellä muutokset koskevat kaikkia maalis- ja huhtikuun koulutuksia, toukokuussa ja sen jälkeen toteutettavaksi suunniteltujen koulutusten tilannetta arvioimme lähiviikkoina. Valtaosa koulutuksista toteutetaan etänä Microsoft Teamsin avulla, mutta yksittäisiä koulutuksia siirtyy myöhemmin toteutettavaksi.

Kaikille maalis-huhtikuun koulutuksiin ilmoittautuneille on lähetetty viesti, jossa kerromme, miten kyseinen koulutus toteutuu. Myös verkkosivuillamme oleva koulutuskalenteri on päivitetty ja sitä päivitetään jatkuvasti tilanteen muuttuessa. Lisäksi KoulutusOnlinen verkkokursseilla kouluttaudut asiantuntijoiden johdolla missä ja milloin vain – vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Helsingin seudun kauppakamarin laaja striimattujen koulutusten tarjonta on jäsenhintaan myös Pohjanmaan kauppakamarin jäsenten käytössä.

Koulutusasioissa voit olla yhteydessä
sähköpostitse: koulutus@ostro.chamber.fi tai
puhelimitse: 040 483 5019/Katarina tai 044 782 6332/Carina.

Ulkomaankaupan asiakirjat

Turvaamme vientikauppaa käyvien yritysten viennin ja tullauksen kannalta välttämättömät, vaadittavat ulkomaankaupan asiakirjat kaikissa olosuhteissa. Vientiasiakirjat-palveluun vasta tehty uudistus takaa alkuperätodistusten digitaalisen, tehokkaan käsittelyn.

Mikäli teillä on tarve ”märkäleimoihin” toimistolta noudettuna, niin pyydämme teitä olemaan etukäteen yhteydessä sähköpostitse: vientiasiakirjat@ostro.chamber.fi tai puhelimitse:
Vaasa: 050 431 6949/Pirjo
Pietarsaari: 044 555 6924/Micaela
Kokkola: 044 782 6332/Carina

Kokoukset ja tilaisuudet

Kauppakamarin tilaisuudet siirretään tai perutaan. Kokoukset hoidetaan soveltuvin osin Microsoft Teamsin kautta. Tällä hetkellä muutokset koskevat kaikkia maalis- ja huhtikuun kokouksia ja tilaisuuksia. Sen jälkeen toteutettavaksi suunniteltujen tilannetta arvioimme lähiviikkoina. Kevään Elinkeinoelämän foorumi 7.5. perutaan, mutta kevätkokous pidetään Teamsin kautta.

Toimistojen aukiolo

Toimistomme palvelevat 13.4. saakka poikkeavasti, koska henkilöstö on pitkälti etätyössä. Asiointi toimistolla kuitenkin onnistuu – olettehan asiointia varten etukäteen yhteydessä meihin
sähköpostilla: info@ostro.chamber.fi tai
puhelimitse, puhelinnumeromme löytyvät täältä.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN