Canoramaa luotsaa ihmisiä johtava alan konkari

Jari Toivola

Kokkolassa kotipaikkaansa pitävä ICT-palvelujen kokonaistoimittaja Canorama Oy sai syyskuussa 2020 toimitusjohtajakseen Jari Toivolan, jonka profiili sopii täydellisesti niin yritykseen kuin tehtävään.

Lounea-konserniin kuuluvan Canoraman ydinbisnestä ovat yritysten tulostus- ja IT-ratkaisut sekä tulevaisuudessa tietoliikenneratkaisut. Toivola siirtyi toimitusjohtajaksi konsernin sisältä, Lounean yritysasiakasliiketoiminnan johtajan tehtävästä.

Toivolan visiona on kasvattaa merkittävästi Canoraman kykyä tuottaa asiakkailleen lisäarvoa, ja hän uskoo sen toteutuvan kasvavan tuotevalikoiman ja osaamisen myötä:

– Tulostus- ja tiedostojenhallinnan palveluosaamisemme on jo nykyisellään valtakunnallisesti merkittävää, ja täydennämme sitä tulevaisuudessa IT- ja telecom-palveluosaamisella. Yrityskaupan myötä suunnitelmissamme on myös kasvattaa organisaatiomme nykyisestä 120:stä yli 180 asiantuntijaan ja laajentaa toimipisteidemme verkosto nykyisestä 13:sta noin 20 paikkakunnalle, Toivola kertoo.

Toivolalla on kaikki edellytykset onnistua sekä asioiden että ihmisten johtajana: Hänellä on yli 20 vuoden kokemus telecom- ja IT-toimialan sekä B2B-liiketoiminnan johtamisesta. Lisäksi hän on toiminut kymmenen vuotta yrittäjänä, mikä on opettanut luotsaamaan liiketoimintaa asiakasnäkökulma edellä sekä kasvattanut rohkeutta ja sisua rakentaa menestystä pitkäjänteisesti.

Työuransa tueksi Toivola kehittää itseään jatkuvasti. Vuonna 2014 hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi.

Toivola on persoonana tasapuolinen ja suoraselkäinen ihmisten johtaja, joka verkostoituu helposti ja levittää ympärilleen inspiraatiota. Canoraman tulevaisuus on monipuolisissa, osaavissa käsissä.

JARI TOIVOLA
  • Toimitusjohtaja Canorama Oy:ssä 3.9.2020 alkaen.
  • Tutkinnot KTM (Vaasan yliopisto 2014) ja yrittäjätutkinto (YTS, Suomen Yrittäjäopisto 1989)
  • Asuu Hämeenkyrössä ja pitää kakkoskotia Kokkolassa. Perheeseen kuuluvat vaimo ja aikuinen poika.
  • Saa vastapainoa työlleen harrastamalla aktiivisesti liikuntaa, mm. golfia, ja nauttimalla luonnosta monin tavoin.

 

TEKSTI: RIIKKA AUTIO
KUVA: ANNE YRJÄNÄ

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN