Yrkeshögskolan Novia sai lahjoituksen kauppakamarilta

Ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu Novia on vastaanottanut Pohjanmaan kauppakamarin Vaasan rahastoilta 50 000 euron lahjoituksen käytettäväksi tekniikan koulutuksiin. Lahjoituksen luovutti kauppakamarin toimitusjohtaja Juha Häkkinen.

”Arvostamme lahjoitusta ja otamme sen tunnustuksena tärkeästä työstä, jota teemme kouluttamalla seudun elinkeinoelämälle osaavaa työvoimaa. Tutkinnon suorittaneille opiskelijoillemme on kysyntää, ja ankkuroitumisemme tälle seudulle on tärkeää”, rehtori Örjan Andersson toteaa.

”Osaaminen ja sen kehittäminen on meille tärkeää. Kauppakamari työskentelee yritysten toimintaedellytysten puolesta niin, että yritykset pystyisivät toimimaan menestyksekkäästi. Elinkeinoelämälle on tärkeää, että tulevaisuudessakin eri puolilla tätä aluetta on olemassa ammattikorkeakoulutusta, joka vauhdittaa aluekehitystä ja tuottaa työpaikoille osaavaa työvoimaa”, toimitusjohtaja Juha Häkkinen sanoo.

Ammattikorkeakoulu Novian varainhankintakampanja ”Tue tulevaisuuden osaamista” jatkuu 31.12.2018 saakka. Sinä aikana annetuista lahjoituksista valtio myöntää Novialle vastinrahoitusta. Lisätietoa kampanjasta löytyy verkkosivulta www.novia.fi/donera.

Tulostettava mediatiedote

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN