Ammattikorkeakoulu Novia sai jo toisen lahjoituksen kauppakamarilta

Pohjanmaan kauppakamarin Pietarsaaren rahastot ovat myöntäneet 15 000 euron lahjoituksen ammattikorkeakoulu Novialle. Kauppakamari on esittänyt toiveen, että lahjoitus käytettäisiin Pietarsaaressa toteutettavaan koulutukseen.

Novian koulutustarjontaan Pietarsaaressa kuuluvat tällä hetkellä kuvataide, näyttämötaide, muotoilu, valokuvaus ja musiikki. Oppimisympäristönä Campus Allegro on houkutteleva korkeakoulukampus, jossa ammattikorkeakoulu Novian kulttuurikoulutus toimii läheisessä yhteistyössä Åbo Akademin, Centria-ammattikorkeakoulun, Yrkesakademin i Österbottenin sekä Pietarsaaren seudun musiikkiopiston kanssa.

Novian koulutuksella on suuri merkitys koko Pietarsaaren seudun kulttuurielämälle. Monipuolinen ja korkeatasoinen kulttuurielämä on rakentamassa vetovoimaista aluetta. – Seudun yritykset tarvitsevat oikeanlaista osaamista, ja tänä päivänä yhä enenevässä määrin osaajat hakeutuvat alueille, joissa on elämää ei vain yhdeksästä viiteen, vaan myös viidestä yhdeksään, toteaa Pohjanmaan kauppakamarin johtaja Paula Erkkilä.

Ammattikorkeakoulu Novian varainhankintakampanja ”Tue tulevaisuuden osaamista” jatkuu 31.12.2018 saakka. Sinä aikana annetuista lahjoituksista valtio myöntää Novialle vastinrahoitusta. Lisätietoa kampanjasta löytyy verkkosivulta www.novia.fi/donera.

Ammattikorkeakoulu Novia sai myös kauppakamarin Vaasan rahastoilta lahjoituksen. Tuo lahjoitus julkaistiin 9.5., ja se on suunnattu käytettäväksi tekniikan koulutukseen.

Tulostettava mediatiedote

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN