Yritys, tule mukaan vlogisarjaamme kertomaan kansainvälisen osaajanne tarina

Onko teillä töissä ulkomaalaistaustaista väkeä? Tulkaa mukaan Glocal Talents-vlogisarjaan, jossa esittelemme alueen kansainvälisten osaajien ja heidät palkanneiden yritysten tarinoita.

Pohjanmaan kauppakamari aloittaa vlogisarjan, jossa nostamme lyhyin videotarinoin esiin alueen yritysten kansainvälisten osaajien ja asiantuntijoiden uratarinoita, hälvennämme ennakkoluuloja ja vauhditamme työvoimapulan selättämistä alueellamme. Tätä kampanjaa emme voi tehdä yksin, vaan tarvitsemme jäsenyritystemme apua.

Etsimme yrityksiä, jotka ovat rohkeita suunnannäyttäjiä ja lähtevät kanssamme haastamaan muita yrityksiä. Haluamme näyttää videoissa aitoja kohtaamisia, tunteita ja lämmintä yhteishenkeä positiivisessa vireessä ja ehkä pienellä huumorillakin höystettynä.

Tarjoamme yrityksellesi näkyvyyttä ja mahdollisuuden jakaa suurelle yleisölle tarinanne, kohtaamanne haasteet ja saavuttamanne menestyksen kansainvälisten talenttien palkkaamisessa.

Alueellemme on lähivuosina tulossa tuhansia uusia työpaikkoja. Mistä löydämme osaajat niihin kaikkiin, jollemme nopeasti tartu tuumasta toimeen? Aika tehdä jotain on NYT. Tämä on tilaisuutenne olla suunnannäyttäjänä muille. Kerrothan siis tarinanne meille!

Lue lisää vlogikampanjasta täältä.

Maksuton tietoisku 31.10.: Osaajapula vaivaa – apua kansainvälisistä osaajista

Kaipaako yrityksesi kipeästi osaavaa työvoimaa? Onko kilpailu osaajista kiristynyt ja hyviä tekijöitä on entistä vaikeampi löytää? Oletko harkinnut kansainvälisen osaajan rekrytointia, mutta alkuun pääseminen tuntuu hankalalta? Tämän tietoiskun jälkeen tiedät, miltä osaajapulatilanne näyttää Suomessa ja miten lähteä edistämään kansainvälisten osaajien rekrytointia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä. 

Lue aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kolumni Vaasa Insiderissa: Valitsemmeko näivettymisen vai kasvun suunnan?

Kolumni Vaasa Insiderissa: Elinkeinoelämän näkökulmia työperäiseen maahanmuuttoon

Kauppakamarit selvittivät: Yrityksistä 84 prosenttia pitää työperäisen maahanmuuton lisäämistä tärkeänä

CB-artikkeli: Ihmisen kokoisia ratkaisuja

Kolumni: Otetaan koko osaajapotentiaali käyttöön!

Kauppakamarikysely 2022: Krooninen osaajapula vaatii välittömiä toimenpiteitä

Kolumni Vaasa Insiderissa: Yhdessä olemme enemmän

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN