Energiaa arkeen -hyvinvointiviikko

Energiaa arkeen -hyvinvointiviikko on pohjalaisille ja keskipohjalaisille yrityksille ja organisaatioille suunnattu liikuttava ja hyvinvointia kasvattava teemaviikko, joka järjestetään 19.–24.8.2024. Viikko tarjoaa monipuolisia liikkumistilaisuuksia ja hyvinvointia kasvattavaa tietoutta eri puolilla kauppakamarialuetta ohjattujen tuntien, luentojen ja haastekampanjan muodossa.

Tarjoamme viikon ohjelman yhdessä terveys- ja hyvinvointialan jäsenyritystemme kanssa. Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia. Tarjolla on ohjattuja liikuntatuokioita eri liikuntamuotojen parissa, liikuntaan, terveyteen, hyvinvointiin liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja sekä liikkumismahdollisuuksia kauppakamarin henkilöstön ja luottamushenkilöiden kanssa. Esimerkiksi toimitusjohtajamme Paulan kanssa pääsee maastopyöräilemään Kokkolassa, polkujuoksemaan Luodossa tai maantiepyöräilemään Kokkola–Pietarsaari-välille ja johtajamme Mikin kanssa pääsee pelaamaan höntsäkiekkoa Vaasassa. Tutustu viikon ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

Teemaviikkoon kuuluu totta kai myös haastekampanja. Haasta kollegasi kävelykokoukseen tai toteuttakaa viikkopalaverinne tiiminne yhteishenkeä kasvattavana liikuntatapahtumana. Tai miksette haastaisi yrityksenne toista tiimiä tai yksikköä, yhteistyökumppanianne tai alihankkijaanne yhdessä katsomaan, kumpi saa enemmän yhteenlaskettuja hölkkäkilometrejä viikon aikana tai kumpi on kuningas padelissa. Haastekampanjaan osallistutte yksinkertaisesti esittämällä haasteen omalla tilillänne somessa, joko LinkedInissä, Instagramissa tai Facebookisssa, ja lisäämällä haasteeseen tunnisteen #energiaaarkeen.

Jos organisaationne tai sinä henkilökohtaisesti olet kiinnostunut järjestämään tapahtuman viikolle, voit olla yhteydessä kamarissa Miaan: mia.brannbacka [at] kauppakamari.fi tai 050 309 2331.

Katso viikon ohjelma