One Day Contract

One Day Contract on alueellinen kampanja, joka tuo vuosittain nuoret ja yritysväen päiväksi yhteen. Vuoden 2022 kampanja on viikolla 47 eli 21.-25.11. Kukin johtaja-nuori -pari valitsee tuolta viikolta itselleen parhaiten sopivan päivän toteutuspäiväksi.

One Day Contract -kampanjan tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan, esimiehen tai asiantuntijan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä työpaikoilla käytännössä tapahtuu. Lisäksi kampanja tarjoaa nuorille näkökulmia heidän omiin ura- ja koulutussuunnitelmiinsa sekä työelämään yleensä. Kampanjassa mukana olevilla yritysten edustajilla on erinomainen mahdollisuus tuoda omaa yritystään tai työyhteisöään esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Etsimme nyt kampanjaan yritysten ja organisaatioiden johto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimivia henkilöitä. Mukaan lähteviltä odotamme yhden tai useamman 17-24-vuotiaan nuoren ottamista mukaan yhdeksi työpäiväksi. Työpäivän voi myös jakaa organisaation sisällä niin, että nuori seuraa päivän aikana useampaa eri tehtävissä toimivaa henkilöä. Kampanjan toteutuspäivän on hyvä olla mahdollisimman tavallinen työpäivä erilaisine tehtävineen ja yhteiselle keskustelulle kannattaa varata aikaa.

Otathan haasteen vastaan! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.10.

Ilmoittautumislinkki opiskelijoille

Lue kamarin CB-lehdestä 4/2019 kuinka Päivä johtajana -kampanja poiki OSTP Finlandille kesätyöntekijän ja kiireapulaisen sekä lukiolaiselle töitä

Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Pohjanmaan kauppakamari, Nuori Yrittäjyys Pohjanmaa sekä Vaasan Nuorkauppakamari.

Vaikuta ja verkostoidu

– LIITY JÄSENEKSI KAUPPAKAMARIIN