Österbottens Tillväxtstig: Rimita Green och Devatus med högsta potential

De två tillväxtföretagen med högsta potential på Österbottens Tillväxtstig är Rimita Green från Jakobstad och Devatus från Vasa.

Rimita Green är ett familjeföretag som säljer nogrannt utvalda, högklassiga och ekologiska välbefinnandeprodukter.
I valet betonade juryn att Rimita Green har fått höga poäng av Kasvu Open-coaches. Företaget har grunden i ordning, det finns en önskan att växa och affärsmodellen är skalbar. Ekologisk synvinkel och internationalitet är också viktiga för företaget.

Devatus utvecklar digitala tjänster på alla plan. Juryn uppskattade Devatus övertygande bevis, omsättning och team. Företaget har också en betydande marknad och tillväxtpotential på internationella marknader.

Domarna i Österbottens Tillväxtstig är:
Anu Haapasalo, Kpedu
Kenneth Dalkvist, VASEK
Jari Ratilainen, VAMK
Paula Erkkilä, Österbottens handelskammare
Kristian Schrey, Viexpo
Mikael Hallbäck, Vasa universitet
Ville Orrenmaa, Myynninmaailma
Österbottens Tillväxtstig möjliggörs av Kpedu, Myynninmaailma, Österbottens handelskammare, Vasa universitet, Vasek och Viexpo.

MOT KASVU OPEN KARNEVAL 2021

Företagen med högsta potential går automatiskt vidare till Kasvu Open 2021 TOP 60-finalister. Finalisterna får en tredje sparringsdag på hösten 2020. I samband med Tillväxtföretagsevenemanget Kasvu Open Karnevalen 27-28.10.2021 utses säsongens TOP 10 och vinnarna. TOP 10 och vinnarna utses av Kasvu Opens nationella jury.

Påverka och nätverka

- BLI MEDLEM I HANDELSKAMMAREN